Nasumično

Chihayafuru – Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska Oktobar 12, 2020 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Chihayafuru

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Chihayafuru – Epizoda 12, Watch Chihayafuru – Epizoda 12, don't forget to click on the like and share button. Anime Chihayafuru always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Uprkos pobedi na turniru, Chihaia se i dalje oseća u senci svoje sestre. Nakon odigravanja meča protiv dr. Harade, Chihaia povećava zabrinutost da će opravdati očekivanja da bude predstavnik Tokija u državljanima, ali je ubrzo razveseljava Takashi, koja je dobila neke korisne savete od Hokuou Acadameni-a. Takođe se oseća dirnuto kada otkrije da je njen otac započeo album sa njenim postignućima. Dok se tim trudi da trenira za državljane, Miiauchi priznaje njihov trud i odlučuje da ih prati kod državljana u Omi Jingu-u.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano