Nasumično

Chihayafuru – Epizoda 20

TV Sub Datum Izlaska Oktobar 12, 2020 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Chihayafuru

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Chihayafuru – Epizoda 20, Watch Chihayafuru – Epizoda 20, don't forget to click on the like and share button. Anime Chihayafuru always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

U zaostajanju za nekim ispitima, Tsutomu postaje tutor Chihaia-e i Iusei-a, dok Taichi ulazi na turnir u Ioshino-u, što mu je poslednja prilika da napreduje u klasu A. Tamo naleti na Arata-u, koji mu daje svoje kontakt podatke za Chihaia-u. Chihaia odustaje od studija i stiže nakon što Taichi izgubi svoj turnir. Ona odlazi da posmatra Arata kako igra, dok Taichi, u početku frustriran ljubomorom, pronalazi utehu u činjenici da se Arata uspela vratiti na karutu. Na kraju dana, nakon što Arata ode i Chihaia bude prisiljena da se vrati na studije, Harada nudi Taichiju unapređenje u klasu A kako bi mogao da učestvuje u Masters kvalifikacijama zajedno sa Chihaia i Arata.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano