Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Berserk 2016 Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska September 28, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Berserk
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Berserk 2016 Epizoda 12, Watch Berserk 2016 Epizoda 12, don't forget to click on the like and share button. Anime Berserk always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Dok se Guts i njegova grupa vatrom odbijaju od poplave leševa, dok Luca spašava Ninu ispod kule, Jaje savršenog sveta poziva mrtve u Kulu Ubeđenja i žrtvuje se da dovrši ritual sa Demon Detetom postaje telesno telo Griffith-a Brod. Kula se sruši kad je ritual krenuo svojim tokom, ubivši sve u njoj pre svanuća, dok se Guts i ostali nađu okruženi Silatom i njegovim Kušanima pre nego što se apostol Nosferatu Zodd pojavi da odbrani Kušane. Guts tada vidi novoobnovljenog Griffith-a, ali nije mogao da ga napadne zbog Casca-e, dok ostali koriste Apostolov izgled kako bi pobegli dok je dolazila Kušanska legija. Zodd okreće Griffitha na leđa dok Guts krade konja da odvede Casca-u u Godov dom. Isidro odlazi sam dok joj Luca odaje poštu Jajetu i onima koji su umrli te noći. Dok se Nina ponovo sastaje sa Joakimom, Farnese se odriče svoje vere i odlučuje da sledi Gutsa sa Serpikom koji ostaje pored nje. Vraćajući se na ruševine Albiona, vitez lobanja razmišlja da će događaji koji su se desili uskoro promeniti svet.

Berserk

ベルセルク
Ocena 6.46
Status: Završeno Studio: , Datum Izlaska: 2016 Trajanje Epizode: 24 min. per ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 50
Sad žigošan za smrt i predodređen da ga demoni love sve do dana njegove smrti, Guts kreće na put prkoseći tako jezivoj sudbini, dok ga talasi zveri nemilosrdno progone. Čvrsto odlučujući, on uzima čudovišnu oštricu Ubica zmajeva i zaklinje se da će se osvetiti odgovornom, loveći samog čoveka koga je nekada gledao i smatrao prijateljem. Usput susreće neke malo verovatne saveznike, poput malog vilenjaka Puck i Isidra, mladog lopova koji želi da nauči mačevanju od bivšeg plaćenika. Kako se grupa krnje polako okuplja, nakon što je odlučila da se pridruži Guts-u u njegovoj potrazi, suočiće se sa neverovatnom opasnošću za razliku od bilo čega što su ikada ranije iskusili.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !