Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Berserk 2016 Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska September 28, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Berserk
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Berserk 2016 Epizoda 11, Watch Berserk 2016 Epizoda 11, don't forget to click on the like and share button. Anime Berserk always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Dok se Luca vraća natrag na Sveti Albion nakon što ju je vitez lobanje odveo na periferiju, Jaje savršenog sveta proguta umiruće Demon Dete iz saosećanja tokom njegovog uspona na Kulu ubeđenja. U isto vreme, tražeći pomoć Jeromea i Nine, Isidro koristi improvizovani sistem remenica da oslobodi Cascu dok je bila spremna da živi izgori. Mozgus ih skoro uhvati kad Guts skoči s tornja i nabije na kolac inkvizitora. Ali Mozgusova biblija ga je zaštitila od napada dok se u potpunosti transformiše. Nakon što je Isidrova grupa eliminisala poslednjeg od Mozgusovih učenika, inkvizitor ga je savladao dok je plamen koji je držao leševe u zalivu ugašen, Guts koristi svoje minijaturne bombe da raznese nezaštićenu žleb u oklopnom telu inkvizitora da ga ubije. Posle kratkog ponovnog okupljanja sa Cascom, leševi uspevaju da poplave Sveti Albion dok Guts daje svojoj grupi baklje kako bi mogli da prežive nekoliko preostalih sati noći.

Berserk

ベルセルク
Ocena 6.46
Status: Završeno Studio: , Datum Izlaska: 2016 Trajanje Epizode: 24 min. per ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 50
Sad žigošan za smrt i predodređen da ga demoni love sve do dana njegove smrti, Guts kreće na put prkoseći tako jezivoj sudbini, dok ga talasi zveri nemilosrdno progone. Čvrsto odlučujući, on uzima čudovišnu oštricu Ubica zmajeva i zaklinje se da će se osvetiti odgovornom, loveći samog čoveka koga je nekada gledao i smatrao prijateljem. Usput susreće neke malo verovatne saveznike, poput malog vilenjaka Puck i Isidra, mladog lopova koji želi da nauči mačevanju od bivšeg plaćenika. Kako se grupa krnje polako okuplja, nakon što je odlučila da se pridruži Guts-u u njegovoj potrazi, suočiće se sa neverovatnom opasnošću za razliku od bilo čega što su ikada ranije iskusili.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !