Nasumično

Leto 2016

91 Days

Shuka
12 epizode · TV Completed 91Days
7.84

Kao dete koje živi u gradu Lavless, Angelo Lagusa je bio svedok tragedije: porodica mafije Vanetti nemilosrdno je zaklala njegove roditelje i mlađeg brata. Izgubivši sve što mu je drago, ostavlja i ime i rodni grad, usvajajući novi identitet Avilio Bruno. Sedam godina kasnije, Avilio konačno ima priliku da se osveti kada dobije misteriozno pismo u kojem se traži da se vrati u Lavless. Obavezujući se, ubrzo sreće Vanetti don-ovog sina Nerona i pokušava da se sprijatelji s njim pomoću veština koje godinama tiho brusi. Smešten tokom ere zabrane, 91 Dani priča o Aviliovom mračnom, krvavom putu do osvete, dok polako završava svakog od muškaraca umešanih u ubistvo njegove porodice.

Arslan Senki: Fuujin Ranbu

LIDENFILMS
8 epizode · TV Completed The Heroic Legend of Arslan: Dust Storm Dance, アルスラーン戦記 風塵乱舞
7.52

Druga sezona anime serije Arslan Senki. Nastavljajući da teži svom cilju, povratku Ekbatane, princ Arslan i njegova vojska polako se približavaju kraljevskoj prestonici. Međutim, nakon što je primio vest da susedno kraljevstvo Turan organizuje napad na parsijsko uporište u Utvrđenju Pešavar, princ je primoran da se vrati kako bi odbranio utvrđenje. Usred zadržavanja osvajačkih snaga, parsijsku vojsku dočekuje neočekivani posetilac.

Bananya

Gathering
13 epizode · TV Completed Bananya, ばなにゃ
6.73

Bananja je misteriozna mačkicka koja se skriva u banani. Bananja živi u unstrašnjosti prave banane, i niko nikada nije video deo koji je skriven u banani… Kada nema nikoga u blizini, Bananja se tajno igra i pravi razne nestašluke. Bananja voli da se igra i da jede slatke stvari. Bananjain san je da postane čokoladna banana.

Berserk

GEMBA, Millepensee
50 epizode · TV Completed ベルセルク
6.46

Sad žigošan za smrt i predodređen da ga demoni love sve do dana njegove smrti, Guts kreće na put prkoseći tako jezivoj sudbini, dok ga talasi zveri nemilosrdno progone. Čvrsto odlučujući, on uzima čudovišnu oštricu Ubica zmajeva i zaklinje se da će se osvetiti odgovornom, loveći samog čoveka koga je nekada gledao i smatrao prijateljem. Usput susreće neke malo verovatne saveznike, poput malog vilenjaka Puck i Isidra, mladog lopova koji želi da nauči mačevanju od bivšeg plaćenika. Kako se grupa krnje polako okuplja, nakon što je odlučila da se pridruži Guts-u u njegovoj potrazi, suočiće se sa neverovatnom opasnošću za razliku od bilo čega što su ikada ranije iskusili.

Big Fish & Begonia

B&T
1 epizode · Movie Completed Big Fish & Begonia, Da Hai, Big Fish & Chinese Flowering Crabapple, 大鱼海棠
7.56

U jednom starom mističnom svetu borave bića slična duhovima koja nadgledaju pirodni poredak smrtnog carstva. Jedna od njih, mlada devojka po imenu Chun, tek je postala punoletna i ona, percepirajući ljudski svet sama samcata, mora da prođe kroz svoj obred prolaska. Tokom svog boravka u ljudskom svetu, Chun tokom oluje biva uhvaćena u ribarsku mrežu, da bi na kraju bila izbavljena iz iste od strane jednog ljudskog mladića.

Međutim, mladić se tokom tog incidenta utapa, a Chun se s osećajem velike griže savesti vraća nazad u svoje carstvo. Posle toga, Chun se sastaje sa Čuvarem duša i odlučuje da žrtvuje pola svog životnog veka kako bi ponovo oživela mladića. Nesvesna svega, Chun se meša u prirodni poredak sveta što sa sobom nosi fatalne posledice.

Big Fish and Begonia je priča o žrtvovanju i iskupljenju, o tome kako se Chun izlazi na kraj sa ograničenjem svoje moći i kako se suočava sa smrću, ljubavi i sa svojim sopstvenim emocijama. Chun mora da odluči da li će da žrtvuje sve kako bi spasila ljdskog mladića ili će se pak odreći svoje moralne odgovornosti zarad dobrobiti čovečanstva.

D.Gray-man Hallow

TMS Entertainment
13 epizode · TV Completed ディー・グレイマン ハロー
7.76

Uprkos nedavnom napadu Akuma, pripadnici Crnog reda raspoloženi su kad su krenuli u novu bazu. Međutim, odmah po njegovom dolasku Centralna agencija odjednom poziva Alena Walkera i Red mu snažno zapečaćuje ruku. Zatim je odveden na iznenađujući sastanak sa svojim gospodarom, generalom Cross Marianom, koji otkriva zapanjujuće tajne oko zagonetnog 14. Noea.

Incident s fantomskim lopovima, dolazak misteriozne grupe egzorcista, smrt važnog druga i sveobuhvatna bitka protiv porodice Noah – šta to znači za Alena, Yuu Kandu i ostatak Reda? Ovo je samo početak niza čudnih, naizgled nepovezanih događaja koji vode ka nečem daleko većem.

Danganronpa 3: The End of Hope’s Peak High School – Despair Arc

Lerche
11 epizode · TV Completed Danganronpa 3: The End of Hope's Peak High School - Despair Arc, Danganronpa 3: The End of Hope's Peak Academy - Despair Volume, ダンガンロンパ3 -The End of 希望ヶ峰学園- 絶望編
7.49

Nekonvencionalna klasa 77-B Hope’s Peak Academi uskoro će dobiti još ekscentričniji dodatak: Chisa Iukizome, bivša studentkinja sa naslovom Domaćica super srednje škole – i njihov novi učitelj u učionici. Vesela, strasna i sposobna, Chisa se odmah upušta u ispravljanje problematičnog ponašanja učenika i jačanje njihovih odnosa. Možda neće biti lako suočiti se sa različitim učenicima, od princeza i medicinskih sestara do jakuza i nemoguće sretnih učenika, ali sve je moguće snagom nade. U međuvremenu, Hajime Hinata, neugledan dečak sa školskog rezervnog kursa, žudi za talentom. Jednog dana ima neočekivani sastanak sa igračem Super srednje škole klase 77-B Chiaki Nanami, koji mu predstavlja novi pogled na život ispunjen nadom. Međutim, bez njegovog znanja, gornji ešalon škole sprema se da izvrši zlokoban projekat usredsređen oko Hajimea koji će Vrh Nade – i ostatak sveta – spustiti na kolena. Zetsubou-hen beleži svakodnevni život na akademiji za negovanje talenata i tamu koja se krije ispod. Kako očaj polako zaražava nadu, pokreću se planovi za započinjanje Najvećeg, Najstrašnijeg, Najtragičnijeg događaja u ljudskoj istoriji i kraj počinje.

Danganronpa 3: The End of Hope’s Peak High School – Future Arc

Lerche
12 epizode · TV Completed ダンガンロンパ3 -The End of 希望ヶ峰学園- 未来編
7.39

Nakon što su Makoto Naegi i njegovi kolege preživeli izbegli Akademiju Hope’s Peak u svet šireg sveta, uskoro se pridružuju Fondaciji za budućnost, organizaciji posvećenoj borbi protiv očaja. Taman kada se čini da svi gledaju gore, Naegi je uhapšen i suđen za izdaju zbog odbrane zlonamerne grupe Ostaci očaja. Stojeći pred svim rukovodiocima Fondacije za budućnost, on se, zajedno sa Kiouko Kirigiri i Aoi Asahinom, suočava sa nepoznatom sudbinom. Predmet koji eskalira eskalira samo kada navodno neprobojnu bezbednost organizacije hakuje a poznato lice: Monokuma. Na Naegijev užas, mehanički medved odmah najavljuje početak nove igre ubijanja, jer nekoliko trenutaka kasnije, prva žrtva se pojavljuje kao signal za očaj da nastavi sa svojim brutalnim osvajanjem. Zaključujući Danganronpinu priču o nadi i očaju, Naegi, srećni učenik na nivou srednje škole, mora ponovo da razotkrije misteriju dok njegove kolege i prijatelji počinju da padaju oko njega. Međutim, više nema razrednih suđenja; među 16 očajnih učesnika postoji samo jedan ubica – i njihova smrt znači kraj ove paklene igre.

Kizumonogatari II: Nekketsu-hen

Shaft
1 epizode · Movie Completed 傷物語〈Ⅱ熱血篇〉
8.59

Kojomi Araragi više nije istinski čovek. Odlučuje da preuzme odsečene delove tela Kis-šot koje su ukrala tri moćna lovca na vampire. Očekuju ga Dramaturgija, lovac na vampire koji je i sam vampir; Epizoda, poluvampir sa sposobnošću da se transformiše u maglu; i Izvršitelj, ljudski sveštenik koji je najopasniji od svih njih.

Araragi ne zna da ga svaki minut koji provede pokušavajući da povrati njene udove čini manje čovekom, a više vampirom. Da li će uspeti da održi svoju želju da ponovo postane čovek do kraja svojih bitki?

Masou Gakuen HxH

Production IMS
12 epizode · TV Completed Hybrid x Heart Magias Academy Ataraxia, Masou Gakuen Hybrid x Heart, 魔装学園H×H
6.20

Hida Kizuna poseduje HHG (Heart Hibrid Gear) sposobnost, ali nije dovoljno jak da bi ga učinio posebno važnim. Njegova starija sestra ga zove da se prebaci u strategijsku odbrambenu školu, gde mnogi učenici (od kojih su mnoge devojke krupnih grudi) koriste svoje HHG sposobnosti u borbi protiv osvajača iz drugog sveta, dok nose izuzetno oskudnu pilotsku odeću. Kizunina borbena sposobnost se ne meri, ali njegova sestra ima drugi plan – očigledno je da će mu erotska iskustva sa Kizunom omogućiti devojkama da obnove energiju ili snagu. Izgleda da će njegov novi školski život biti pun srama.

Mob Psycho 100

Bones
12 epizode · TV Completed モブサイコ100
8.49

Učenik osmog razreda Shigeo “Mob” Kagejama iskoristio je svoj unutrašnji izvor psihičke moći u mladim godinama. Ali snaga se brzo pokaže kao odgovornost kada shvati potencijalnu opasnost u svojim veštinama. Odlučujući da potisne svoju moć, Mobu je jedina upotreba za njegovu sposobnost da impresionira svoju dugogodišnju simpatiju, Tsubomi, kojoj ubrzo dosade isti trikovi.

Da bi izvršio kontrolu nad svojim veštinama, Mob se prijavljuje pod okrilje Arataka Reigena, prevaranta koji tvrdi da je vidovnjak, koji koristi Mobove moći da bi zaradio. Sada je isterivanje zlih duhova po zapovesti postalo deo Mobovog svakodnevnog, monotonog života. Međutim, psihička energija koju on vrši jedva je vrh ledenog brega; ako se njegov ogromni potencijal i neobuzdane emocije izlude, pokrenuće se kataklizmični događaj koji bi ga učinio potpuno neprepoznatljivim. Napredak ka Mobovoj eksploziji raste i uzaludni su pokušaji da se zaustavi.

Orange

Telecom Animation Film
13 epizode · TV Completed orange(オレンジ)
7.62

Naho Takamiya prvi dan svoje druge godine srednje škole započinje s nelagodom. Nakon što se kasno probudila, primi čudno pismo upućeno njoj. Međutim, pismo je od nje same – 10 godina u budućnosti! U početku je Naho skeptičan prema bilješci; ipak, nakon što je svjedočila nekoliko događaja koji su se opisali, shvatila je da je pismo stvarno od njenog 26-godišnjeg ja.

Bilješka detaljno opisuje da je Nahov budući život ispunjen žaljenjem i nada se da njezino mlađe ja može ispraviti pogreške počinjene u prošlosti. Pismo je također upozorava da budno pazi na novog studenta transfera, Kakeru Narusea. Naho mora biti posebno oprezan u donošenju odluka koje uključuju njega, jer Kakeru nema u budućnosti. Uz pismo kao vodiča, Naho sada ima moć zaštititi Kakeru prije nego što se još jednom požali.

Rewrite

8bit
24 epizode · TV Completed リライト
6.71

Kazamatsuri, moderan, dobro razvijen grad poznat po rastućem zelenilu i bogatoj japanskoj kulturi, dom je Kotarou Tennouji, srednjoškolcu najmanje upućenom u zajedničke vrijednosti tog mjesta. Zadovoljan da svoje džepove napuni neozbiljnošću, ponosan i radoznao dječak odmiče vrijeme gnjaveći samozvanog delinkventa Haruhika i prepuštajući se svojim ljubavnim osjećajima prema neobičnoj Kotori.

Opremljen nadljudskom sposobnošću da trajno prepiše bilo koji deo svog tela kako bi umnožio svoju snagu ili brzinu, Kotarou prirodno privlači natprirodno. Jedan poseban sastanak sa usamljenim članom i predsjednikom Kluba za istraživanje okultizma, “Vješticom” Akane Senri, dovodi do toga da Kotarou oživljava Okultni klub vrbovanjem Kotorija i još tri člana: nespretnog učenika za transfer Chihaya, strogog predstavnika klase Lucije i neugledni Shizuru. Dok će Kotarou otkrivati ​​skrivene tajne svakog člana Okultnog kluba kroz njihove zajedničke avanture, neizbežno će naići na sudbinu koju će samo on možda moći prepisati.

 

Saiki Kusuo no Ψ-nan

Egg Firm, J.C.Staff
48 epizode · TV Ongoing 斉木楠雄のΨ難
8.48

Prosječnoj osobi psihičke sposobnosti mogu izgledati kao blagoslov; za Kusuo Saikija, međutim, to ne može biti dalje od istine. Nadaren širokom asortimanu natprirodnih sposobnosti, od telepatije do rendgenskog vida, smatra da ovaj takozvani blagoslov nije ništa drugo nego prokletstvo. Kako se sve neugodnosti koje njegove moći uzrokuju neprestano gomilaju, sve čemu Kusuo teži je običan život bez muke – život u kojem je neznanje blaženstvo.

Nažalost, život vidovnjaka nije nimalo tih. Iako Kusuo pokušava izbjeći svjetla reflektora držeći svoje moći u tajnosti od svojih kolega iz razreda, na kraju nehotice privlači pažnju mnogih neobičnih likova, poput praznoglavog Rikija Nendoua i zabludjelog Šuna Kaidoua. Prisiljen nositi se s ludostima ljudi oko sebe, Kusuo dolazi do saznanja da je uobičajeni život kojem je težio puno teže postići nego što se očekivalo.

Servamp

Brain's Baze, Platinum Vision
12 epizode · TV Completed SERVAMP, SERVAMP(サーヴァンプ)
6.91

Mahiru Širota čvrsto veruje da je jednostavnost najbolja, dok treba izbegavati problematične stvari. “Teško je ne raditi ništa i žaliti za tim kasnije” – a ova ideologija je navela petnaestogodišnjaka da pokupi mačora lutalicu na putu kući iz škole. Dok mačora naziva Kuro, malo zna da će ovaj slučajni susret izazvati izvanredne promene u njegovom svakodnevnom životu. Jednog dana, Mahiru se vraća kući, te pronalazi misterioznog mladića kojeg nikada ranije u životu nije video. Njegova kasnija panika rezultira nepozvanom gostu da se izloži sunčevoj svetlosti – i na Mahirin šok -mladić se pretvorio u Kuro-a. Kuro je otkrio da je jedan miroljubivi vampir, te obećava da će otići čim padne mrak. No, dolazi do raznih katastrofa, te Mahiru slučajno sklapa ugovor sa Kuro-om, tako ga samo uvlačeći u razne životne opasnosti pune krvožednih bića.

Taboo Tattoo

J.C.Staff
12 epizode · TV Ongoing Taboo Tattoo, タブー・タトゥー
5.79

Seigi, srednjoškolac obučen za borilačke veštine, često se oseća podstaknuto da zaštiti slabije ljude oko sebe. Jednog dana, on brani beskućnika od nekih propalica, a taj mu zauzvrat daje čudnu tetovažu na dlanu. Tetovaža je tajno oružje proizvedeno u trci u naoružanju između Amerike i Kraljevine Serinistan. Seigi se nađe preko glave kada ga moćna devojka, koristeći isto tajno oružje, nasilno progoni kako bi ga pronašla. Njegova veština borilačkih veština možda neće biti dovoljna da ga održi u životu, ali da li će moći na vreme da nauči kako da pokrene snagu svoje tetovaže?

Tales of Zestiria the Cross

ufotable
25 epizode · TV Completed テイルズ オブ ゼスティリア ザ クロス
7.34

Nebeski zapisi govore o postojanju „Serafima“, rase božanskih bića koja daju blagoslov čovečanstvu i za uzvrat im nude molitve. Oni koji su pomazani sposobnošću interakcije sa ovim duhovima poznati su kao „Pastiri“. Nazvani herojima za svoje brzo pojavljivanje u kriznim vremenima, a plaše se i njihove moći, Pastiri su utisnuti u uobičajeni folklor zajedno sa Serafima.

Sorei je mladi čovek koji je ceo život proveo živeći u harmoniji pored Serafima u selu Elisia. Fasciniran mitovima Nebeskih zapisa, istražuje neke obližnje ruševine sa Mikleom – njegovim saputnikom iz detinjstva Serafima – nadajući se da će se osvetliti istorije Serafima sa čovečanstvom. Na nesreću, oni budu zarobljeni u dubinama istorijskog nalazišta tokom svoje istrage. Tražeći izlaz, nailaze na misterioznu devojku koja očajnički traži pomoć pastira da spasi svet koji je na ivici da ga proguta mrak. Uprkos Mikleovom upozorenju o uspostavljanju kontakta sa drugim ljudima, Sorei odlučuje da pomogne neznancu, što ga nesvesno dovodi bliže snu o mirnom suživotu čoveka i Seraphima.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano