Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Kingdom Sezona 3 Epizoda 13

TV Sub Datum Izlaska July 1, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Kingdom
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Kingdom Sezona 3 Epizoda 13, Watch Kingdom Sezona 3 Epizoda 13, don't forget to click on the like and share button. Anime Kingdom always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Kingdom

Kingdom, キングダム
Ocena 8.71
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2012 Trajanje Epizode: 25 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 103
Kineski period zaraćenih država, besni zmaj koji će sravnjivati zemlju 500 godina, video je mnoštvo kraljevstava kako se uzdižu i propadaju, otvarajući put sledećoj generaciji kraljeva i generala da se bore za prevlast. Na kraju je iz beskonačnog ciklusa ratovanja izašlo sedam moćnih država. U kraljevini Kin Li Ksin, rob koji je ostao bez roditelja, energično trenira sa svojim kolegom robom i najboljim prijateljem Piaom, koji deli svoj ponosni san da jednog dana postane Veliki general Nebesa. Međutim, njih dvoje su odjednom primorani da se rastanu kada Piaoa regrutuje za rad u kraljevskoj palati kraljev čuvar. Nakon što se razvio žestoki državni udar, Piao se vraća u Ksin, napola mrtav, sa misijom koja će ga dovesti do sastanka sa mladim kineskim kraljem Iing Zhengom, koji ima zapanjujuću sličnost sa Piaom. Kraljevstvo prati Ksina dok on čini prve korake na velikim stranicama istorije Kine natopljenim krvlju. Morao je da iskrči svoj put do slave u svojoj dugoj potrazi da postane Veliki general istorijskih Sedam zaraćenih država.

Komentari

 1. . says:

  ovo su prava imena

  meng tjan-mou ten
  va lin- ka rin
  meng vu-mou bu
  teng-tou
  ju feng-gyoku hou
  veng ben- ou hon
  han ming-kan mei
  Veng he-ou kotsu

  1. Zer0Flamer says:

   Znam, čitao sam mangu ali oficijalni prevod je ovakav, ja ne želim da odstupam od toga.

 2. Robin says:

  Kada će nova epizoda

  1. Zer0Flamer says:

   Sledeće nedelje

 3. stevan says:

  Zašto još nema nove epizode.

  1. Zer0Flamer says:

   Jer nije izašla u Japanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat