Nasumično

Proleće 2022

Aharen-san wa Hakarenai

Felix Film
12 epizode · Completed Aharen Is Indecipherable, 阿波連さんははかれない
7.76

Reina Aharen, mala i simpatična učenica tihog glasa, prilično je loša u određivanju udaljenosti i ličnog prostora. Ponekad je ona udaljena nekoliko centimetara od vašeg lica, a ponekad miljama predaleko! Jedini koji pokušava da razume njene ludosti je Raidou Macuboshi, koji sedi pored nje u razredu. Ima preteće lice, ali u stvarnosti je ljubazan dečak sa maštom koja ponekad može da podivlja.

Aharen-san va Hakarenai prati neobičan par dok njihovo neobično prijateljstvo počinje da cveta kada Raidou uzme Aharenovu gumicu za nju. Ona pogrešno tumači njegov gest i sada veruje da su oni najbolji prijatelji, pokazujući kako se najjednostavnije stvari mogu pokazati kao najkomplikovaniji izazov za njih.

Ao Ashi

Production I.G
24 epizode · TV Completed アオアシ
8.31

Ašito Aoi je mladi, ambiciozni fudbaler koji potiče iz zabačenog japanskog gradića. Njegove nade da će uplasti u višu srednju školu sa dobrim fudbalskim klubom su propale nakon što je izazvao incident tokom važne utakmice. Rezultat toga bio je njegov gubitak i eliminacija sa turnira. Ipak, on zapada za oko jednoj važnoj osobi koja je slučajno došla u posetu iz Tokija. Kako će stvari nadalje teći?

Black Rock Shooter: Dawn Fall

Bibury Animation Studios
12 epizode · Completed ブラック★★ロックシューター DAWN FALL
6.01

Druga Sezona Animea Black Rock Shooter

Build Divide: Code White

LIDENFILMS
12 epizode · Completed Build Divide: #000000 2nd Season, Build Divide: Code Black 2nd Season, Build Divide: #FFFFFF, ビルディバイド -#FFFFFF-
6.69

Druga Sezona animea Build Divide

Estab-Life: Great Escape

Polygon Pictures
12 epizode · TV Completed Establishment in Life, エスタブライフ グレイトエスケープ
5.77

Daleka budućnost. Nakon što je dostigao svoj vrhunac, populacija Zemlje je opala. AI je razvijen da pomogne u očuvanju vrste i upravljanju ekosistemom; veliki eksperiment u ljudskoj raznolikosti. Putem genetskog inženjeringa, raznovrstan niz naroda, uključujući zverove, magična bića i još mnogo toga, stvoren je da žive u raznolikom gradu razdvojenom u ograđene &kuot;klastere&kuot;. Svaki klaster je razvio jedinstvenu kulturu, koja dolikuje ljudima koji su tamo živeli. Njihove živote i sistem konstantno održava AI kako bi se osigurao opstanak.

Kawaii dake ja Nai Shikimori-san

Doga Kobo
12 epizode · Completed Shikimori's Not Just a Cutie, Shikimori's Not Just a Cutie, Miss Shikimori is not just cute, That Girl Is Not Just Cute, 可愛いだけじゃない式守さん
7.73

Šikimori izgleda kao savršena devojka: slatka, zabavna, dopadljiva kada to želi… ali ona ima hladnu mračnu stranu koja se pojavljuje pod pravim okolnostima. A njen dečko Izumi voli da bude u blizini kada se to dogodi!

Kingdom

Pierrot Plus, Studio Pierrot, Studio Signpost
129 epizode · TV Hiatus Kingdom, キングダム
8.81

Kineski period zaraćenih država, besni zmaj koji će sravnjivati zemlju 500 godina, video je mnoštvo kraljevstava kako se uzdižu i propadaju, otvarajući put sledećoj generaciji kraljeva i generala da se bore za prevlast. Na kraju je iz beskonačnog ciklusa ratovanja izašlo sedam moćnih država. U kraljevini Kin Li Ksin, rob koji je ostao bez roditelja, energično trenira sa svojim kolegom robom i najboljim prijateljem Piaom, koji deli svoj ponosni san da jednog dana postane Veliki general Nebesa. Međutim, njih dvoje su odjednom primorani da se rastanu kada Piaoa regrutuje za rad u kraljevskoj palati kraljev čuvar. Nakon što se razvio žestoki državni udar, Piao se vraća u Ksin, napola mrtav, sa misijom koja će ga dovesti do sastanka sa mladim kineskim kraljem Iing Zhengom, koji ima zapanjujuću sličnost sa Piaom. Kraljevstvo prati Ksina dok on čini prve korake na velikim stranicama istorije Kine natopljenim krvlju. Morao je da iskrči svoj put do slave u svojoj dugoj potrazi da postane Veliki general istorijskih Sedam zaraćenih država.

Luminous Witches

Shaft
12 epizode · Ongoing Luminous Witches, Allied Air Force Magical Idols Luminous Witches, Idol Witches, Ongakutai Witches, 連盟空軍航空魔法音楽隊 ルミナスウィッチーズ
6.62

Ovo su veštice koje brane svačiji osmeh i bore se protiv neprijatelja kroz isceliteljsku moć muzike. Ove veštice, suprotno onima u odbrambenoj floti, su idoli poznati kao Muzička eskadrila.

Lycoris Recoil

A-1 Pictures
13 epizode · Completed Lycoris Recoil, リコリス・リコイル
8.24

Broj terorističkih akata u Japanu nikada nije bio manji, zahvaljujući naporima sindikata pod nazivom Direktni napad (DA). Organizacija odgaja devojčice siročad kao ubice da izvode atentate u okviru svog programa „Likoris“. Takina Inoue je izuzetan Licoris sa jakim osećajem za svrhu i sklonošću ka savršenstvu. Nažalost, situacija sa taocima ispituje njeno strpljenje, a nastali čin neposlušnosti dovodi do njenog prebacivanja iz tužioca. Nije oduševljena gubitkom jedinog mesta kome je pripadala, nevoljno stiže u svoju novu bazu operacija — LicoReco, prerušeni kafić. Međutim, ispostavilo se da je Takinin novi partner sasvim drugačiji od onoga što je zamišljala. Uprkos tome što je čuveno čudo od Likorisa, Čisato Nišikigi se čini da se gotovo ne brine o svojim dužnostima. Ona vuče Takinu sa sobom na sve vrste čudnih poslova pod jednostavnim objašnjenjem da pomaže ljudima u nevolji. Takina je još više zbunjen kada Čisato sruši grupu naoružanih napadača, a da nije ubio nijednog od njih. Osećajući se kao riba iz vode, Takina žudi da bude vraćena u tužilaštvo—ali Čisato je odlučna da joj dokaže da život ima više od toga da ih uzme.

Moriarty the Patriot OVA

Production I.G
2 epizode · OVA Completed 憂国のモリアーティ
7.54

Otome Game Sekai wa Mob ni Kibishii Sekai desu

ENGI
12 epizode · Completed Trapped in a Dating Sim: The World of Otome Games is Tough for Mobs, Otomege Sekai wa Mob ni Kibishii Sekai desu, Mobseka, 乙女ゲー世界はモブに厳しい世界です
7.35

Ucenjen da igra simulator zabavljanja smeštenih u matrijarhat, običan čovek mora da trpi nepodnošljiv i zamršen svet dok ne reši igru. Posle bezbrojnih dana brušenja, konačno uspeva da ga pobedi, ali njegovo tvrdokorno igranje ima svoju cenu: ekstremno nedostatak sna i glad. Dok odlazi u prodavnicu da reši jedan od ovih problema, čovek pada niz stepenice i pada u nesvest, samo da bi se probudio u najgorem mogućem shvatanju – reinkarniran je u igru kao mafijaški lik Leon Fou Bartfort. Sada zarobljen u svetu koji prezire, Leon mora da iskoristi svoje znanje o igri kako bi se bezbedno kretao kroz zaplet i održio se u društvu u kome su šanse za njega velike.

Shokei Shoujo no Virgin Road

J.C.Staff
? epizode · Completed Shokei Shoujo no Ikiru Michi, The Executioner and Her Way of Life, 処刑少女の生きる道〈バージンロード〉
7.36

Izgubljeni su lutalice koji dolaze ovamo iz dalekog sveta poznatog kao &kuot;Japan.&kuot; Niko ne zna kako i zašto napuštaju svoje domove. Jedino je sigurno da donose nesreću. Dužnost da ih istrebi bez kajanja pada na Menou, mladog Dželata. Kada upozna Akarija, čini joj se samo još jedan posao… dok ne otkrije da je nemoguće ubiti ovu devojku! A kada Menou počne da traži način da pobedi ovu besmrtnost, Akari je više nego srećan da se pridruži! Tako počinje putovanje koje će zauvek promeniti Menu…

Skeleton Knight in Another World

HORNETS, Studio Kai
12 epizode · Completed Skeleton Knight in Another World, Skeleton Knight going out to the parallel universe, 骸骨騎士様、只今異世界へお出掛け中
7.36

Jednog dana, gejmer je igrao video igrice dok nije zaspao…a kada se probudio, našao se u svetu igara—kao kostur! Opremljen moćnim oružjem i oklopom svog avatara, ali zaglavljen sa svojim zastrašujućim izgledom kostura, Arc mora da pronađe mesto za sebe u ovoj novoj, fantastičnoj zemlji. Sve njegove nade u miran život se raspadaju kada se ukrste sa prelepim vilenjačkim ratnikom, postavljajući ga na putovanje puno sukoba i avantura.

Spy x Family

CloverWorks, Wit Studio
37 epizode · TV Ongoing SPY×FAMILY
9.05

Za agenta poznatog kao “Sumrak”, nijedna naredba nije previsoka ako je u svrhu postizanja mira. Delujući kao Vestalisov glavni špijun, Sumrak neumorno radi na sprečavanju ekstremista da izazovu rat sa susednom državom Ostanijom. Za svoju najnoviju misiju, on mora da istraži ostanijskog političara Donovana Dezmonda infiltrirajući se u školu njegovog sina: prestižnu Eden akademiju. Dakle, agent se suočava sa najtežim zadatkom u svojoj karijeri: oženiti se, dobiti dete i igrati porodicu.

Sumrak, ili “Loid Fordžer”, brzo usvaja skromno siroče Anju kao svoju šestogodišnju ćerku i budućeg studenta akademije Eden. U međuvremenu, Anja nije obična devojka kakva izgleda; ona je telepata, proizvod tajnih eksperimenata koji joj omogućavaju da čita misli. Iako otkriva njihove prave identitete, Anja je oduševljena što su njeni novi roditelji kul tajni agenti! Ona im, naravno, nikada ne bi rekla. To bi pokvarilo zabavu.

Pod maskom „Fordžera“, špijun, ubica i telepata moraju da deluju kao porodica dok sprovode sopstvene planove. Iako lažno igraju svoje uloge, ubrzo otkrivaju da je porodica mnogo više od krvnog srodstva.

Summertime Render

OLM
25 epizode · Completed Summer Time Rendering, サマータイムレンダ
8.22

Nakon što su mu roditelji umrli, Šinpej Adžiro je živeo sa sestrama Kofune, Miom i Ušiom, ali se od tada preselio da živi sam u Tokiju. Ali nakon što se Ušio udavi pokušavajući da spase mladu Šiori Kobajakavu, vraća se kući da oplakuje njen odlazak. Međutim, modrice oko Ušiovog vrata dovode u pitanje uzrok njene smrti. Vraćajući se korak unazad, Šinpej postaje uveren da mora postojati još jedno objašnjenje. Opasni entiteti lutaju među ostrvljanima, a vizija pokojnog Ušija traži od njega da “spasi Mio”; kao njen poslednji zahtev. Siguran je da se nešto sprema—a Ušiova smrt je samo deo slagalice. Uz pomoć Mia i raznih drugih, Šinpej se bori da stvori budućnost u kojoj on, njegovi prijatelji i porodica mogu da ostanu živi. Ali što više istražuje, takva budućnost izgleda nemoguća. Ova tama se infiltrira u njegovo rodno ostrvo. Koliko će još patnje proći pre nego što pronađe pravi put da sve to spase?

The Rising of the Shield Hero

Kinema Citrus
50 epizode · TV Ongoing 盾の勇者の成り上がり
8.01

Četiri kardinalna heroja su grupa običnih ljudi iz današnjeg Japana pozvanih u kraljevstvo Melromarc da postanu njegovi spasitelji. Melromarc je zemlja koju su mučili talasi katastrofe koji su više puta opustošili zemlju i vekovima donosili katastrofu svojim građanima. Četiri junaka dobijaju mač, koplje, luk i štit da bi pobedili ove Talase. Naofumi Ivatani, otaku, postaje proklet zbog sudbine da bude „Heroj Štita“. Naoružan samo oskudnim štitom, Naofumi je omalovažen i ismejan od strane svojih kolega heroja i ljudi kraljevine zbog njegovih slabih ofanzivnih sposobnosti i neodlučne ličnosti.

Kada se junacima obezbede resursi i saveznici, sa kojima će trenirati, Naofumi kreće sa jedinom osobom koja je spremna da trenira pored njega, Malti Melromarc. Ubrzo ga ona izda, i postaje lažno optužen da je iskorištava. Tada narod Melromarc-a Naofumi postaje teško diskriminisan i omražen zbog nečega što nije učinio. Sa besnom olujom povrede i nepoverenja u srcu, Naofumi započinje svoj put jačanja sebe i svoje reputacije. Međutim, dalje se javlja poteškoća da bude sam, pa Naofumi kupuje poluljudskog roba na ivici smrti po imenu Raftalija da ga prati na putovanjima.

Kako se talasi približavaju kraljevstvu, Naofumi i Rapftalija moraju se boriti za opstanak kraljevstva i zaštititi narod Melromarka od njihove zlosretne budućnosti.

Tomodachi Game

Okuruto Noboru
12 epizode · Completed トモダチゲーム
7.34

Katagiri Juići je student srednje škole koji ceni prijateljstvo više od svega, uživa u životu sa svojim bliskim prijateljima čija su imena Savagiri Šiho, Mikasa Tenđi, Šibe Makoto, i Kokorogi Jutori. Međutim, nakon određenog incidenta, uvučeni su u igru gde treba da otplate dug. Jedini način da se pobedi “Tomodači Igra” je da ne sumnjate u svoje prijatelje. Vezani čvrstim prijateljstvima, igra je trebalo da bude laka, ali – Veoma popularan strip koji je prodat u preko dva miliona primeraka konačno postaje anime! Hoće li verovati ili izdati jedni druge? Prava priroda čoveka razotkriva se u vrhunskoj psihološkoj igri!

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano