Nasumično

Leto 2012

Arcana Famiglia

J.C.Staff
12 epizode · TV Completed アルカナ・ファミリア -La storia della Arcana Famiglia-
6.30

Na ostrvu Regalo, grupa natprirodnih mafijaških zaštitnika, nazvanih Arcana Famiglia, štiti ljude od svih koji bi im mogli nauditi. Članovi svoje organizacije, sklopivši ugovore sa tarot kartama, poseduju različite sposobnosti, poput ogromne snage, nevidljivosti ili moći da vide u nečije srce.

Mondo, njihov vođa i “tata” njihove porodice, na rođendanskoj zabavi najavljuje da će se uskoro povući. Planira da održi Arcana Duello, takmičenje koje će pobedniku, ako pobedi, dodeliti titulu tate i bilo koju želju. Ali ulog je više od samog naslova: Mondo takođe odlučuje da će se pobednik oženiti njegovom ćerkom Felicitom. Pobesnela zbog toga, snažna volja Felicita odlučuje da se sama prijavi na takmičenje, kako bi se probila u svetu. Dok se Felicita bori za svoju slobodu, konkurenti se bore za njeno srce.

Hagure Yuusha no Aesthetica

Arms
12 epizode · TV Completed はぐれ勇者の鬼畜美学〈エステティカ〉
6.92

Od otkrića „Samonovog sindroma“ pre 30 godina, hiljade mladih ljudi putovalo je u fantastične svetove, malo onih koji su se vratili su uspeli da zadrže posebne sposobnosti koje su stekli u tim paralelnim univerzumima.

Akatsuki Ousava, poznat kao „Nevaljali heroj“, odbacuje svoj miran život u svetu fantazije Alaizard da bi se suočio sa novim izazovima po povratku na Zemlju. Vraća se sa Miu, ćerkom Kralja demona koju je pobedio, i sada je prisiljen da sakrije svoj pravi identitet postavljajući se kao njegova mlađa sestra. Njih dvoje se uskoro pridružuju Babel, specijalnoj školi dizajniranoj za one koji su stekli posebne sposobnosti i magijske moći tokom svog putovanja u svet fantazije.

Babel je naizgled osnovan da bi obučavao mlade međudimenzionalne putnike i „vodio ih pravim putem radi čovečanstva i sebe“, ali njegova istinska svrha pseudo-braći i sestrama ostaje nejasna. Da li će Akatsuki i Miu uspeti da savladaju neprijateljski, moćno studentsko veće i otkriju snage koje se igraju iza kulisa?

Kingdom

Pierrot Plus, Studio Pierrot, Studio Signpost
129 epizode · TV Hiatus Kingdom, キングダム
8.81

Kineski period zaraćenih država, besni zmaj koji će sravnjivati zemlju 500 godina, video je mnoštvo kraljevstava kako se uzdižu i propadaju, otvarajući put sledećoj generaciji kraljeva i generala da se bore za prevlast. Na kraju je iz beskonačnog ciklusa ratovanja izašlo sedam moćnih država. U kraljevini Kin Li Ksin, rob koji je ostao bez roditelja, energično trenira sa svojim kolegom robom i najboljim prijateljem Piaom, koji deli svoj ponosni san da jednog dana postane Veliki general Nebesa. Međutim, njih dvoje su odjednom primorani da se rastanu kada Piaoa regrutuje za rad u kraljevskoj palati kraljev čuvar. Nakon što se razvio žestoki državni udar, Piao se vraća u Ksin, napola mrtav, sa misijom koja će ga dovesti do sastanka sa mladim kineskim kraljem Iing Zhengom, koji ima zapanjujuću sličnost sa Piaom. Kraljevstvo prati Ksina dok on čini prve korake na velikim stranicama istorije Kine natopljenim krvlju. Morao je da iskrči svoj put do slave u svojoj dugoj potrazi da postane Veliki general istorijskih Sedam zaraćenih država.

Sword Art Online

A-1 Pictures
97 epizode · TV Completed ソードアート・オンライン
7.31

2022. godine virtuelna stvarnost je napredovala velikom brzinom i pokrenuta je masovna igra uloga pod nazivom Svord Art Online (SAO). Uz pomoć “NerveGear” tehnologije, igrači mogu da kontrolišu svoje avatare u igri koristeći samo svoje misli. Kazuto Kirigaia, nadimka “Kirito”, među nekoliko je srećnih entuzijasta koji se dočepaju prve pošiljke igre. Prijavite se da se nađe sa deset hiljada drugih u živopisnom i razrađenom svetu Aincrada, jednom punom fantastičnog srednjovekovnog oružja i jezivih čudovišta. Međutim, u okrutnom razvoju događaja, igrači ubrzo shvataju da se ne mogu odjaviti; kreator igre ih je zarobio u svoj novi svet dok ne završe svih sto nivoa igre. Da bi pobegao Aincradu, Kirito će sada morati da komunicira i sarađuje sa svojim igračima. Neki su saveznici, dok su drugi neprijatelji, poput Asune Iuuki, koja zapoveda vodećoj grupi koja pokušava da pobegne iz nemilosrdne igre. Da stvar bude gora, Svord Art Online nije sve zabava i igre: ako umru u Aincradu, umiru i u stvarnom životu. Kirito se mora prilagoditi svojoj novoj stvarnosti, boriti se za svoj opstanak i nadati se da će se osloboditi svog virtuelnog pakla.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano