Nasumično

Leto 2013

Blood Lad

Brain's Base
10 epizode · TV Completed Blood Lad, ブラッドラッド
7.32

Staz Charlie Blood je moćan vampir koji vlada istočnim okrugom Demon Vorld. Prema glasinama, on je krvoločno i nemilosrdno čudovište, ali u stvarnosti Staz je samo otaku opsednut japanskom kulturom i potpuno nezainteresovan za ljudsku krv. Prepuštajući upravljanje svojom teritorijom svojim podređenim osobama, Staz dane provodi ležeći, prepuštajući se animeu, mangama i igrama. Kada Fuiumi Ianagi, Japanka, slučajno odluta portalom koji vodi u svet demona, Staz je presrećna. Ali baš kad on počinje da oseća neobičnu privlačnost prema njoj, njegova teritorija je napadnuta, što je rezultiralo Fuiumijevom preranom smrću. Ona se pretvara u lutajućeg duha i shrvani Staz se zaklinje da će je uskrsnuti, jer bi to značilo mogućnost da putuje u ljudski svet, nešto o čemu je oduvek sanjao. Blood Lad prati Staza i Fuiumija, a ubrzo im se pridružuju prostorni magičar Bell i polu-vukodlak Vuk dok putuju ne bi li pronašli magiju koja može vratiti ljude u život

Danganronpa the Animation

Lerche
13 epizode · TV Completed Danganronpa: The Animation, Dangan Ronpa: The Animation, ダンガンロンパ 希望の学園と絶望の高校生 THE ANIMATION
7.29

Hope’s Peak Academi je elitna srednja škola koja prima samo najtalentovanije učenike. Pojedinci koji se uspešno upišu dobijaju svoje jedinstvene naslove, koji na odgovarajući način odražavaju njihove veštine i osobine. Od petnaest kandidata primljenih u neobičnu školu te godine, Makoto Naegi je sasvim obična osoba koja je pukim slučajem prihvaćena, sa naslovom „Sreća na nivou srednje škole“. Naegi i njegovi kolege iz razreda su u početku zanosni što su izabrani da studiraju u ovoj prestižnoj instituciji, ali ovi osećaji sreće kratko traju. Ubrzo ih suočava Monokuma, direktor i stalni medved, koji ih zarobi u školi. Nade učenika u beg i maturu zavise od toga da je jedan od njih uspešno ubio jednog od vršnjaka, a da nije otkriven. Međutim, ako je ubica uhvaćen, on ili ona će biti pogubljeni, a preostalim preživelima će biti ostavljeno da nastave sa mečom smrti dok ne ostane samo jedan pobednik.

Fate/kaleid liner Prisma Illya

Silver Link.
42 epizode · TV Ongoing Fate/Kaleid Liner Prisma Illya, Fate/kaleid liner プリズマ☆イリヤ
7.11

Članovi udruženja Mage’s Rin Toosaka i Luviagelita “Luvia” Edelfelt imaju zadatak da pronađu i preuzmu sedam Klasnih karata, srednjovekovnih artefakata koji sadrže životnu suštinu legendarnih herojskih duhova. Da bi im pomogli u njihovoj misiji, dodeljena im je snaga Rubi i Safira, dva osećajna kaleidostika koja bi im omogućila da se transformišu u magične devojke i drastično povećaju svoje sposobnosti. Međutim, dvojica magova su u sve samo ne u dobrim odnosima, što je podstaklo Kaleidostikove da ih napuste u potrazi za novim gospodarima. Nalete na dve mlade školarke – Illiasviel von Einzbern i Miiu – i brzo ih ubede da sklope ugovor. Sa svojim novim ovlašćenjima i odgovornostima, Illia i Miiu su krenuli u prikupljanje svih razrednih karata.

Free!

Animation Do, Kyoto Animation
38 epizode · TV Completed Free!
7.42

Haruka Nanase gaji ljubav prema vodi i strast prema plivanju. U osnovnoj školi se takmičio i pobedio u štafeti sa svoja tri prijatelja Rin Matsuoka, Nagisa Hazuki i Makoto Tachibana. Nakon što su izvojevali pobedu na turniru, četvorica prijatelja su krenula svojim putem. Godinama kasnije, ponovo se okupljaju kao srednjoškolci; međutim, Rin nije mogao da brine o tome da se vrati onako kako je to nekada bilo. Ne samo da pohađa drugu školu, već mu je jedino važno dokazati da je bolji plivač od Haruke.

Nakon gorkog okupljanja, Haruka, Nagisa i Makoto odlučuju da osnuju plivački klub Ivatobi High School, ali biće im potreban četvrti član ako se nadaju da će učestvovati na predstojećem turniru. Ulazi Rei Riuugazaki, bivši član staze koji Nagisa regrutuje. Kako se vreme takmičenja bliži, njih četvorica razvijaju blisku vezu dok intenzivno treniraju kako bi izašli na prvo mesto i jednom zauvek rešili stvari između Haruke i Rina.

Gin no Saji

A-1 Pictures
11 epizode · TV Completed 銀の匙
8.12

Iuugo Hachiken je studiozan, vredan i umoran od pokušaja da opravda očekivanja koja jednostavno ne može ispuniti. Ulaskom u potpuno novu školsku godinu, on odlučuje da se upiše u srednju poljoprivrednu školu Ooezo, internat smešten na selu Hokaido, kao sredstvo za beg od stresa koji su mu naneli roditelji. Prvobitno uvereni da bi mu dobro išlo u ovoj instituciji, Hachikenu brzo dokazuju pogrešku njegovi talentovani školski drugovi, pojedinci koji čitav život žive na farmama i znaju gotovo sve što se tiče hrane, povrća, pa čak i fiziologije stoke ! Bilo da se radi o buđenju u pet sati ujutru za naporan rad ili brizi o domaćim životinjama, Hachiken je potpuni amater kada je u pitanju surovi poljoprivredni život. Gin no Saji prati komičnu priču mladog studenta dok pokušava da se uklopi u potpuno novo okruženje, usput srećući mnoge jedinstvene ljude. Dok se bori da ceni svoje okruženje, Hachiken se nada da će otkriti svoje snove, kako bi mogao da živi ispunjen život pod svojim uslovima.

Kingdom

Pierrot Plus, Studio Pierrot, Studio Signpost
129 epizode · TV Hiatus Kingdom, キングダム
8.81

Kineski period zaraćenih država, besni zmaj koji će sravnjivati zemlju 500 godina, video je mnoštvo kraljevstava kako se uzdižu i propadaju, otvarajući put sledećoj generaciji kraljeva i generala da se bore za prevlast. Na kraju je iz beskonačnog ciklusa ratovanja izašlo sedam moćnih država. U kraljevini Kin Li Ksin, rob koji je ostao bez roditelja, energično trenira sa svojim kolegom robom i najboljim prijateljem Piaom, koji deli svoj ponosni san da jednog dana postane Veliki general Nebesa. Međutim, njih dvoje su odjednom primorani da se rastanu kada Piaoa regrutuje za rad u kraljevskoj palati kraljev čuvar. Nakon što se razvio žestoki državni udar, Piao se vraća u Ksin, napola mrtav, sa misijom koja će ga dovesti do sastanka sa mladim kineskim kraljem Iing Zhengom, koji ima zapanjujuću sličnost sa Piaom. Kraljevstvo prati Ksina dok on čini prve korake na velikim stranicama istorije Kine natopljenim krvlju. Morao je da iskrči svoj put do slave u svojoj dugoj potrazi da postane Veliki general istorijskih Sedam zaraćenih država.

Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru OVA

Brain's Base
1 epizode · OVA Completed Oregairu OVA, My youth romantic comedy is wrong as I expected. OVA, My Teen Romantic Comedy SNAFU OVA, Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru.: Kochira Toshite mo Karera Kanojora no Yukusue ni Sachiookaran Koto wo Negawazaru wo Enai., やはり俺の青春ラブコメはまちがっている。OVA「こちらとしても彼ら彼女らの行く末に幸多からんことを願わざるを得ない。」
7.59

Jednog jutra, Hačiman Hikigaja razmišlja o suvišnoj prirodi braka i njegovoj pogrešnoj slici sreće. Međutim, on je primoran da se suoči sa zadatkom da reklamira privlačnost braka u školskom časopisu mladim ljudima. Nažalost, savetnik kluba, Šizuka Hiracuka, ni ostali članovi istog nemaju iskustva iz prve ruke sa ovom temom. Samo sa nedelju dana do isteka roka, grupa mora brzo da nauči o zamršenosti koja stoje iza posebne ceremonije, čak i ako moraju da pribegnu kreativnijim sredstvima!

Yami Shibai

ILCA
143 epizode · TV Ongoing Yamishibai: Japanese Ghost Stories, Theater of Darkness, 闇芝居
7.05

Jamišibai je stil animacije koji se sastoji od slikovnih priča čiji su motivi okruženi i bazirani na glasinama, i urbanim legendama širom istorije Japana.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano