Nasumično

Death Note – Epizoda 32

TV Sub Datum Izlaska Septembar 7, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Death Note

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Death Note – Epizoda 32, Watch Death Note – Epizoda 32, don't forget to click on the like and share button. Anime Death Note always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Tragični događaji iz detinjstva Teru Mikami ubeđuju ga da Bog želi da se suprotstavi zlu. Kao rezultat toga, kada zločinci svuda počnu da umiru, Mikami veruje da je ovo Božja pravedna presuda i postaje čest gost u Kirinom kraljevstvu. Nakon što mu Svetlost dade belešku o smrti, Mikami postaje ekstatičan i donosi presudu zločincima umesto Svetlosti. On bira novog portparola Kire: Kiiomi Takada, koja je slučajno jedna od Light-ovih devojaka na fakultetu. Lajt shvata da tu vezu može iskoristiti u svoju korist i zakazuje sastanak sa Takadom, verovatno u korist istrage. Dok se njih dvoje upoznaju, Takada dobija poziv od Mikamija i Light se otkriva Mikamiju kao Kira. Stvaraju trik kako bi primorali istražni tim da ukloni sve bube iz sobe, nakon čega Light kaže Takadi da želi da ona bude njegova boginja u novom svetu. Lajt zatim kaže istražnom timu da će se pretvarati da je Takadin dečko da bi uhvatio Kira. Na drugim mestima, Mello posmatra Misu, sumnjajući da je ona druga Kira.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano