Nasumično

Death Note – Epizoda 31

TV Sub Datum Izlaska Septembar 7, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Death Note

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Death Note – Epizoda 31, Watch Death Note – Epizoda 31, don't forget to click on the like and share button. Anime Death Note always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Demegava zapoveda Kirovim sledbenicima da provale u sedište SPK u Njujorku, dok Misa gleda scenu na televiziji, čekajući da ubije Blizu čim izađe iz zgrade. Near traži od japanskog istražnog tima da razmotri da je Light možda Kira. On i preostali članovi SPK-a tada beže iz zgrade ispuštajući kante novca sa prozora kako bi odvratili pažnju demonstranata. Svestan da njegov tim počinje da sumnja u njegov identitet, Light e-poštom šalje Mišu sa novim planom. U međuvremenu, Aizava nudi Near informacije o prošloj istrazi koja navodi Near da zaključi da je Svetlost Kira. Aizava tada kaže Lightu da bi želeo da nastavi nadzor nad Misom i njim kako bi pomogao da se očiste njihova imena. Svetlost se ne protivi. Demegava se ubrzo pojavljuje na televiziji, tražeći od Kirinih sledbenika da doniraju novac za izgradnju hrama za obožavanje Kire. Zgrožen što Demegava iskorištava situaciju, Light je ubio televizijskog voditelja Terua Mikamija, novog vlasnika Misine Death Note-a kojeg je Light odabrao na osnovu svojih pojavljivanja u Kirinom kraljevstvu. Vraćajući se u sedište istražnog tima, Aizava shvata da i pod nadzorom Svetlosti i Mise nova ubistva ne mogu se pripisati nijednom od njih.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano