Nasumično

Death Note – Epizoda 33

TV Sub Datum Izlaska Septembar 7, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Death Note

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Death Note – Epizoda 33, Watch Death Note – Epizoda 33, don't forget to click on the like and share button. Anime Death Note always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Blizu odlazi u Japan, navodno kao mamac za Kiru, a Light lagano prihvata izazov. Blizu razmišlja o tome kako pobediti Svetlost, znajući da onaj ko izvršava njegovu volju ima oči shinigami i da njih dvoje komuniciraju preko Takada. Sledeći Light-ova uputstva, Takada traži od Mikami-a da joj pošalje pet stranica Death Note-a. Kaže mu da će nastaviti svoj rad u lažnoj knjizi napravljenoj da izgleda kao prava. Šetajući do emisije, Misa naleti na Takadu i požuri je, ljubomorna što nije najpopularnija zvezda. Tada je zaustavlja Halle Lidner, koju je Near poslao kao Takadinu telohraniteljicu, ali Takada se ubrzo sreće sa Misom na razgovoru devojčica-devojčica. Lidner sedi sa njima. Na kraju razgovora, Takada je uveren da je Misa glupa i Lidner izveštava Blizu o ljubavnom trouglu između Svetlosti, Takada i Mise. Inače, član SPK-a Stephen Gevanni potvrđuje da je Mikami nova Kira, nakon što ga je gledao kako ubija čoveka zapisujući nešto u svesku.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano