Nasumično

Tokyo Revengers – Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska Maj 22, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Tokyo Revengers

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Tokyo Revengers – Epizoda 6, gledajte Tokyo Revengers – Epizoda 6. Tokyo Revengers Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Tokyo Revengers

東京リベンジャーズ
Ocena 8.29
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: , , Vrsta: TV Epizode: 50

Život Hanagaki Takemičija na svim je nivoima. Taman kad je pomislio da ne može biti gore, otkrije da je Tačibana Hinatu, njegovu bivšu djevojku, ubila tokijska Manđi banda: skupina opakih kriminalaca koja već duže vreme remeti mir društva. Pitajući se gde je sve pošlo po zlu, Takemiči se odjednom našao na putu kroz vreme, završivši 12 godina u prošlosti - dok je još bio u vezi s Hinatom. Shvativši da ima priliku da je spasi, Takemiči odlučuje da se infiltrira u tokijsku Manđi bandu i popne u redove kako bi promenio budućnost i spasio Hinatu od njene tragične sudbine.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano