Nasumično

Proleće 2021

86

A-1 Pictures
23 epizode · TV Ongoing Eighty Six, 86―エイティシックス―
8.19

Republika San Magnolia. Dugo je ovu zemlju opsjedao njezin susjed, carstvo Giadian, koji je stvorio niz bespilotnih letjelica nazvanih Legija. Nakon godina mukotrpnih istraživanja, Republika je napokon razvila vlastite autonomne bespilotne dronove, pretvarajući jednostranu borbu u rat bez žrtava – ili barem tako tvrdi vlada. U istini, ne postoji rat bez krvi. Iza utvrđenih zidova koji štite osamdeset i pet republika Republike nalazi se “nepostojeći” Osamdeset i šesti sektor. Mladići i djevojke ove napuštene zemlje označeni su Osamdeset šestoricom i, lišeni ljudskosti, pilotiraju “bespilotno” oružje u bitku… Shinn usmjerava akcije odreda mladih Osamdeset Šest dok je bio na bojnom polju. Lena je “Rukovoditelj” koja zapovijeda odredom s udaljenog stražnjeg dijela uz pomoć posebne komunikacije. Počinje oproštajna priča o teškoj i tužnoj borbi ove dvojice!

Edens Zero

J.C.Staff
51 epizode · TV Completed Edens Zero, EDENS ZERO
7.30

U Kraljevstvu Granbell, napuštenom zabavnom parku, Shiki je čitav svoj život živio među strojevima. No, jednog dana, Rebecca i njezin mačji prijatelj Happy se pojavljuju pred ulazom u park. Ovi novopridošli malo znaju da je ovo prvi ljudski kontakt koji je Granbell imao u stotinu godina! Dok se Shiki spotiče u sprijateljavanje, njegovim bivšim susjedima jeto prilika za robo-pobunu… A kad njegova stara domovina postane preopasna, Shiki se mora pridružiti Rebecci i Happyju na njihovom svemirskom brodu i pobjeći u bezgranični kozmos.

Full Dive: The Ultimate Next-Gen Full Dive RPG Is Even Shittier than Real Life!

ENGI
12 epizode · TV Completed Full Dive: The Ultimate Next-Gen Full Dive RPG Is Even Shittier than Real Life!, What If the Ultimately Evolved Full Dive RPG was a Crappier Game than Reality, 究極進化したフルダイブRPGが現実よりもクソゲーだったら
?

U neočekivanom raspletu događaja, tupi srednjoškolac Hiro Iuuki dobija novu ronilačku igru Kivame Quest. Stvorena prema najboljoj tehnologiji, igra tvrdi da dovodi „stvarnost do krajnjih granica“, od zapanjujuće grafike, ponašanja NPC-a, do mirisa vegetacije, pa čak i osećaja vetra koji četka kožu – sve je rezultat vrhunska izrada. Osim što je igra previše realistična i neuredna da bi se raščistila. Kivame Quest sadrži više od deset kvadriliona zastava i odražava stvarne fizičke sposobnosti igrača u igri. Udaranje u igri takođe boli u stvarnom životu, a rane se seku danima da zarastu. Jedina nagrada ovde je osećaj postignuća. Osvojite najstresniju igru u istoriji koja se ne može igrati ležerno!

Fumetsu no Anata e (To Your Eternity)

Brain's Base, Drive
40 epizode · TV Hiatus To Your Eternity, To You, the Immortal, 不滅のあなたへ
8.72

Misteriozno besmrtno biće, šalje se na Zemlju bez emocija i identiteta. Međutim, sposobno je da poprimi oblik onih oko sebe koji imaju snažan poticaj.

U početku je to sfera. Zatim, poprima oblik stene. Kako temperatura pada i sneg pada na vrh mahovine, ona nasleđuje mahovinu. Kada povređeni, usamljeni vuk šepajući prođe i legne da umre, poprima oblik životinje. Konačno, ona dobija svest i počinje da prelazi praznu tundru sve dok ne upozna dečaka.

Dečak živi sam u gradu duhova, koji su odrasli davno napustili u potrazi za rajem za koji se govorilo da postoji daleko dalje od nepreglednog mora bele tundre. Međutim, njihovi napori su bili uzaludni, a sada je dečak u kritičnom stanju.

Stekavši lik dečaka, kreće na beskrajno putovanje, u potrazi za novim iskustvima, mestima i ljudima.

Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou.

13 epizode · TV Completed Higehiro: After Being Rejected, I Shaved and Took in a High School Runaway., I Shaved. Then I Brought a High School Girl Home., Higehiro, ひげを剃る。そして女子高生を拾う。
7.37

Na putu do kuće od ispijanja tuge nakon što je odbijen, 26-ogodišnji radnik, Jošida, pronalazi srednjoškolku po imenu Saju kako sedi pored puta. Jošida je potpuno poludeo i na kraju je dopustio Saiu da prespava kod njega. Nemajući srca da izbaci Saju na ulice, s obzirom da je pobegla od kuće, Jošida joj dozvoljava da ostane kod njega… I tako je započela neugodna, razdražljiva i pomalo dirljiva veza između odbegle srednjoškolke i radnika koji žive zajedno.

Ijiranaide, Nagatoro-san

Telecom Animation Film
24 epizode · TV Completed Ijiranaide, Nagatoro San, Don't Toy with Me, Miss Nagatoro, Please don't bully me, Nagatoro, イジらないで、長瀞さん
7.53

Srednjoškolka Hajase Nagatoro voli da svoje slobodno vreme provodi radeći jednu stvar, a to je da maltretira njenog Senpaija! Nakon što Nagatoro i njene prijateljice nalete na crteže ambicioznog umetnika, uživanje pronalaze u nemilosrdnom maltretiranju istog, odnosno plašljivog Senpaija. Nagatoro odlučuje da nastavi njenu okrutnu igru i svakodnevno ga posećuje kako bi mogla primorati Senpaija da radi šta god je u tom trenutku zanima, posebno ako mu je neprijatno. 

Pomalo uzbuđen i pomalo uplašen od Nagatoro, Senpai neprestano biva uvučen u njene ludorije jer se protiv njega koriste njegovi interesi, hobiji, izgled, pa čak i ličnost dok se zabavlja na njegov račun. Kako vreme prolazi, Senpai shvata da mu se ne sviđa Nagatorino prisustvo i da njih dvoje razvijaju nelagodno prijateljstvo dok jedan strpljivo trpi antikvitete drugog.

It’s Too Sick to Call this Love, Koikimo

Nomad
12 epizode · TV Completed It's Too Sick to Call this Love, Koikimo, 恋と呼ぶには気持ち悪い
7.01

Jednom kada se zaljubite u nekoga, ne možete zaustaviti ljubav. Neobičan susret podstaknuo je sastanak Amakusa Riou-a, poslovnog čoveka visokih specijalizacija koji je labav sa ženama, i najbolje prijateljice njegove sestre, Arime Ichika. Odatle se ludo zaljubljuje. S jedne strane, on joj prilazi gotovo previše direktnim metodama, dok ona odgovara jednostavno zgrožena, vređajući ga bez oklevanja… i on to uzima kao njen način pokazivanja ljubavi. Ovo je romantična komedija o iskrivljenom elitnom zaposlenom i normalnoj srednjoškolki otaku.

Joran: The Princess of Snow and Blood

Bakken Record
? epizode · TV Ongoing Joran The Princess of Snow and Blood, 擾乱 THE PRINCESS OF SNOW AND BLOOD
6.85

Postavljen u alternativnu istoriju Japana 1931. i 64. godine Meiđi ere, šogunat Tokugava nikada nije ukinut, a car Meiđi nikada nije vraćen na vlast. Anime će pratiti aktivnosti “Nue”, organizacije šogunata dželata koji sprovode vladu. Zemlja je razvila sopstveni izvor energije, „zmajevu venu“, i postigla je jedinstveni razvoj u kome se mešaju nauka i period Edoa.

Međutim, iza glamuroznog grada, disidentska organizacija Kučinava nastoji da sruši administraciju, dok je Nue režima Tokugava, kome je povereno njegovo istrebljenje, u sukobu. Sava Iukimura, čija je porodica ubijena dok je bila mlada, nastavlja da traži Janomea, dželata Nue.

Mars Red 2

Mars Red

Signal.MD
13 epizode · TV Ongoing MARS RED
7.12

Mars Red se odvija 1923. godine, u dobu kada vampiri postoje već duže vreme. Ali u poslednje vreme se pojavio misteriozni, veštački izvor krvi, poznatiji kao Askra.

Usled toga, japanska vlada stvara specijalnu jedinicu “Nulti Kod”, koja se nalazi unutar vojske i koja ima zadatak da se ili otarasi vampira ili da urazumi vampire. A koji je bolji način za borbu protiv vampira od korišćenja njih samih, u te svrhe?

Jedinicu je stvorio general-pukovnik Nakađima. Ova jedinica se kroz istoriju bavila informacionim ratovanjem, ali joj je dodeljen zadatak da reši vampirsku krizu.

My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! (Otome Game no Hametsu Flag shika Nai Akuyaku Reijou ni Tensei shiteshimatta…)

Silver Link.
24 epizode · TV Completed My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom!, Hamefura, I Reincarnated into an Otome Game as a Villainess With Only Destruction Flags…, Destruction Flag Otome, 乙女ゲームの破滅フラグしかない悪役令嬢に転生してしまった…
7.50

Većina ljudi bi radije bila protagonista sveta punog avantura, bilo u igri ili u drugom svetu. Ali, nažalost, određena devojka nije te sreće. Vrativši sećanja na svoj prošli život, shvata da se ponovo rodila u svetu ljubitelja sreće – jednoj od igara koje je igrala. Nažalost, lik u koji se reinkarnirala – Katarina Claes – glavni je antagonist igre, koji se suočava sa potpunom propašću u svakom kraju. Koristeći svoje veliko znanje o igri, ona preuzima na sebe da pobegne iz lanaca ove proklete sudbine. Međutim, to neće biti lak poduhvat, pogotovo jer mora biti oprezna da ne istakne zastave smrti koje bi mogle ubrzati predstojeću propast koju pokušava izbjeći. Čak i tako, da napravi promenu koja će uticati na živote svih oko nje, ona nastoji – ne kao heroina – već kao zlobnost.  

Nomad: Megalo Box 2

TMS Entertainment
13 epizode · TV Completed NOMAD メガロボクス2
8.22

Na kraju je „Razoružani“ Džo vladao kao prvak Megalonije, prvog ikada megalobok turnira. Navijači svuda bili su očarani meteorološkim usponom Joea koji je iz najdubljeg podzemnog prstena iznikao na vrh za samo tri meseca i bez upotrebe opreme. Sedam godina kasnije, „Razoružani“ Džo se ponovo borio u podzemnim mečevima. Ukrašen ožiljcima i još jednom obučen u opremu, ali sada poznat samo kao Nomad …

Odd Taxi

OLM, P.I.C.S.
9 epizode · TV Completed オッドタクシー
8.80

Osamake: Romcom Where The Childhood Friend Won’t Lose (Osananajimi ga Zettai ni Makenai Love Comedy)

Doga Kobo
12 epizode · TV Completed 幼なじみが絶対に負けないラブコメ
6.95

Suehara Maru je iz detinjstva najbolja prijateljica sa jednom od najpopularnijih devojčica srednje škole Hozumino, Kuroha Shida. Simpatična, odlična i privržena, Kuroha je savršen tip starije sestre. Ima dečake koji neprestano mole pred njene noge da budu sa njom. Pa ipak, kada ona jednog dana prizna Suehari, on je odmah odbija; on jednostavno ne može da misli na nju na taj način! Pored toga, on već usmerava svoju prvu ljubav – školskog idola i poznatog autora Shirokusu Kachi. Suehara veruje da ima priliku sa Kachi nakon jednog sudbonosnog sastanka, ali ubrzo saznaje da Kachi ima dečka! Sa svojim snovima koji su sada srušeni, Suehara se muči nad onim što je moglo biti. Odnosno, sve dok mu Kuroha ne pristupi sa predlogom: „hajde da se osvetimo“.

Seijo no Maryoku wa Bannou Desu (The Saint’s Magic Power is Omnipotent)

Diomedea
24 epizode · TV Ongoing The Saint's Magic Power is Omnipotent, The power of the saint is all around., 聖女の魔力は万能です
7.25

Od davnina su građani Salutanije živeli u pokrivaču mijazme, sile koja rađa čudovišta koja stvaraju pustoš širom sveta. Kada viteški red kraljevstva postane nesposoban da zadrži čudovišta, Veliki mag poziva svetu devojku – legendarnog „Sveca“ – da uništi stravična stvorenja i povrati mir. Jedne večeri, dok se Sei Takanashi vraća kući sa dugog radnog dana, magična sila je vuče u strani svet. Po dolasku u carstvo Salutanije, čula je da je Veliki Mag nehotice pozvao dvojicu Svetih – Sei i devojku smeđe kose. Potreban samo jednoj svetoj devojci, princ je drugu devojku proglasio za Svetiteljku, prepuštajući Sei samoj sebi. Sei je pogledala na Institut za medicinsku floru, ustanovu poznatu po studijama u vezi sa biljem i napitcima. Prepuštajući se svojoj najnovijoj strasti, Sei ima sudbonosni susret sa zapovednikom Trećeg viteškog reda. Ali malo zna, njena sklonost ka Svecu i dalje će vršiti uticaj na njen novi život.

Sentouin, Hakenshimasu!

J.C.Staff
12 epizode · TV Ongoing Combatants Will Be Dispatched!, 戦闘員、派遣します!
?

Uvijek ponesite pištolj u borbu mačem!

Sa svjetskom dominacijom koja im je skoro došla u ruke, vrhovni vođe korporacije Kisaragi – podzemne kriminalne grupe pretvorene u zli megacorp – odlučili su se okušati u međuzvjezdanom osvajanju. Brzo bacanje kockica nominira njihovog glavnog operativca, borbenog agenta Six, da bude taj koji istražuje vanzemaljsku planetu … i prva stvar koju učini kad stigne je da promijeni svetu inkantaciju za sveti ritual u najneugodniju stvar koju je mogu smisliti.

Ali zla djela su uobičajena za operativce Kisaragija, pa ako Six želi unapređenje i povišicu, morat će raditi puno više od toga! Za početak, morat će učiniti nešto u vezi s drugom skupinom zlikovaca na planeti, koji sebe nazivaju “Vojskom demonskog lorda” ili kako već. Napokon, ovom svijetu nisu potrebne dvije zle organizacije!

Seven Knights Revolution: Eiyuu no Keishousha

domerica, LIDENFILMS
12 epizode · TV Completed Seven Knights Revolution: The Hero's Successor, セブンナイツ レボリューション -英雄の継承者-
6.27

Seven Knights Revolution: Eiyuu no Keishousha, smešten je u svet u kome su se pre mnogo dana junački junaci borili protiv sila „Uništenja“. Dok su njihova dela prešla u legendu, moć ovih junaka kasnije su nasledili „naslednici“ koji su se borili da zaštite svet. Jednog dana, Faria, naslednik Sedam vitezova, spašava običnog dečaka po imenu Nemo od snaga Uništenja. Tokom bitke koja je usledila, Nemo priziva moć heroja i takođe postaje naslednik. Međutim, Nemoov junak je stranac koji istorija ne poznaje, i tako epsko putovanje gde se sudaraju prošlost i sadašnjost.

Shadows House

CloverWorks
25 epizode · TV Completed シャドーハウス
7.91

Plemenite senke bez lica koja žive u ogromnoj vili, kojoj prisustvuju žive lutke koje provode veći deo svog vremena čisteći čađu koju beskrajno emituju njihovi misteriozni gospodari.

Pratite priču o Emiliko, mladoj i veseloj živoj lutki, dok uči svoje dužnosti služeći kao pomoćnica svojoj gospodarici Kejt.

Shakunetsu Kabaddi

TMS Entertainment
12 epizode · TV Completed Burning Kabaddi, 灼熱カバディ
7.23

Prvogodišnji srednjoškolac Tatsuja Joigoši, bivši as mlađeg srednjoškolskog fudbalskog tima koji je počeo da ne voli sport, dobija poziv da se pridruži kabadi klubu. Prvobitno se rugajući ideji kabadija, interesuje se nakon što je na vežbanju gledao intenzivno takmičenje slično borilačkim veštinama.

Shaman King (2021)

Bridge
52 epizode · Completed SHAMAN KING
7.63

Priča prati šamana i medijuma Joa Asakuru i njegovog najboljeg druga Mantu Ojamadu. Kako bi postao Kralj šamana i upoznao Veliku Dušu koja može da ispuni svaku želju i izmeni svet, Jo mora da učestvuje u Šamanskoj borbi koja se održava svakih 500 godina i postane Kralj šamana. Ubrzo upoznajemo Anu Kjojamu, njegovu verenicu, koja ga svojim ubitačnim treninzima priprema za takmičenje. Kako se njihova avantura nastavlja, upoznaju Rjua , Tao Rena, Horohoroa, Fausta VIII, Lizerga Ditela, Čokolava Mekdonela i mnoge druge likove.

 

SSSS.Dynazenon

Trigger
12 epizode · TV Completed SSSS.DYNAZENON
7.02

Jednog dana posle škole, učenik prve godine srednje škole Iomogi Asanaka nailazi na izgladnelog čoveka ispod mosta. Predstavljajući se kao Gauma, čudni lutalica obaveštava Iomogija da je on “korisnik kaijua”, osoba koja se bavi “kaiju” —Čudovišta koja nanose štetu gradu i njegovim građanima. Sledeće večeri, Iomogi nailazi na Gaumu i njegovog kolegu iz razreda Iume Minami. Istovremeno se u naseljenom delu grada pojavljuje kaiju. Zbog Gaumine nedostatka iskustva u kontroli kaijua, iz užarene torbice iznosi misteriozni predmet, pozivajući džinovskog robota poznatog kao Dinazenon. Zahtevajući saradnju četvoro ljudi, mehanika u svoj kokpit uvlači Gaumu, Iomogija, Minamija i Koiomi Iamanaku – nezaposlenog čoveka koji je lutao ulicom. Njihov susret sa kaiju označava početak njihovog zapleta sa kaiju eugenistima – kaiju korisnicima koji manipulišu kaijuom u nenamernoj nameri – i njihovim naporima da otkriju puni potencijal Dinazenona

Subarashiki Kono Sekai The Animation (The World Ends With You The Animation)

domerica, Shin-Ei Animation
12 epizode · TV Completed The World Ends with You The Animation, It's a Wonderful World, This Wonderful World, Subarashiki Konosekai, Subaseka, TWEWY, すばらしきこのせかい The Animation
10

Neku Sakuraba, petnaestogodišnji dečak sa hobijem za muziku i grafite, budi se u, čini se, trgovačkoj četvrti Šinuja u Tokiju u Japanu. Nemajući pojma zašto je tamo, on otvara ruku shvatajući da drži čudan crni bedž. Nakon što ga prevrne rukom, misli ljudi koji ga okružuju počinju da mu se odjednom slijevaju u glavu. Iznenađen, Neku otkriva da je u stanju da čita misli drugih i pretpostavlja da to ima neke veze sa crnim bedžom koji drži. Mobilni telefon počinje da mu zvoni u džepu i on ne može da razazna da li je njegov ili nije. Pojavljuje se tekstualna poruka: “Dosegnite 104. Imate 60 minuta. Ne uspi i bićeš obrisan. – Kosači.” Nakon što otkrije da ne može izbrisati poruku, tajmer od 60 minuta utiskuje mu se u desnu ruku. Neku je u Šibuji kako bi igrao „Kosačevu Igru“ koja traje ukupno sedam dana. Svi igrači igre imaju crni bedž sa lobanjom.

Tensura Nikki: Tensei shitara Slime Datta Ken

8bit
12 epizode · TV Completed The Slime Diaries: That Time I Got Reincarnated as a Slime, 転スラ日記 転生したらスライムだった件
7.66

“Dragi dnevniče… Reinkarnirao sam se u sluz.”

Ni u drugom svetu životi nisu uvek na kocki. Treba obaviti mnogo posla, od hranjenja zajednice i kovanja predmeta koji su potrebni zajednici; kao i puno igre… uživanja! Pridružite se Rimuruu i prijateljima dok  lagano uživaju u svom svakodnevnom životu.

The Way of the Househusband

J.C.Staff
5 epizode · ONA Completed Gokushufudou, The Way of the House Husband, 極主夫道
6.91

„Besmrtni Tatsu“, legendarni jakuza koji je jednim slučajem olovnom lulom pobedio rivalsku bandu, ime je za koje je poznato da izaziva strah i okorelih policajaca i opakih kriminalaca. Ubrzo nakon svog iznenadnog nestanka, ponovo se pojavljuje sa malom promenom profesije. Sada opremljen keceljom, Tatsu je odustao od nasilja i pokušava da pošteno zarađuje za život kao kućni suprug.

Prilagođavajući se svakodnevnim kućnim poslovima, Tatsu otkriva da biti kućni suprug ima svoje izazove, od bojnog polja poznatog kao rasprodaja u supermarketu do grešaka u kuhinji. Uprkos tome što živi mirno, čini se da ga nesporazumi prate levo i desno. The Way of the Househusband (Gokushufudou) prati svakodnevni život komično ozbiljnog bivšeg jakuze dok iza sebe ostavlja svoj opasni prethodni život da bi postao muž koji ostaje kod kuće.

Tokyo Revengers

LIDENFILMS
50 epizode · TV Ongoing 東京リベンジャーズ
8.29

Život Hanagaki Takemičija na svim je nivoima. Taman kad je pomislio da ne može biti gore, otkrije da je Tačibana Hinatu, njegovu bivšu djevojku, ubila tokijska Manđi banda: skupina opakih kriminalaca koja već duže vreme remeti mir društva. Pitajući se gde je sve pošlo po zlu, Takemiči se odjednom našao na putu kroz vreme, završivši 12 godina u prošlosti – dok je još bio u vezi s Hinatom. Shvativši da ima priliku da je spasi, Takemiči odlučuje da se infiltrira u tokijsku Manđi bandu i popne u redove kako bi promenio budućnost i spasio Hinatu od njene tragične sudbine.

Vivy: Fluorite Eye’s Song

Wit Studio
13 epizode · TV Completed Vivy -Fluorite Eye's Song- (ヴィヴィ -フローライトアイズソング-)
7.51

Priča se odvija u tematskom parku “NiaZemlja” gdje “snovi, nada i znanost” postoje zajedno kao UI tematski park. U tematskom parku rađa se prvi automatizirani UI ljudskog tipa. Vivy je UI koja svakodnevno pjeva na pozornici za polaznike parka, jer je njezina direktiva “usrećiti sve kroz pjesmu”. Svim srcem nastupa za prisutne u parku. Jednog dana, pred njom se pojavi UI po imenu Matsumoto. Kaže da je došao 100 godina iz budućih s direktivom “surađivati s Vivy na ispravljanju povijesti i zaustavljanju rata između UI i ljudi koji izbija 100 godina od sada.” Počinje stogodišnje putovanje UI pjevačice Vivy.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano