Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation – Sezona 2 Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska October 10, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation – Sezona 2 Epizoda 2, Watch Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation – Sezona 2 Epizoda 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation

無職転生 ~異世界行ったら本気だす~
Ocena 8.37
Status: U Toku Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 11

Ubijen dok je pokušavao da spasi neznanca od saobraćajne nesreće, 34-godišnji otaku se preporodio u svetu čarolije kao Rudeus Grejrat, novorođena beba. Sa znanjem, iskustvima i žaljenjima iz svog prethodnog života, Rudeus se zaklinje da će voditi ispunjen život i da neće ponavljati svoje greške. Sad nadaren ogromnom magičnom moći, kao i umom odrasle osobe, njegovi novi roditelji Rudeusa vide kao genija u usponu. Ubrzo je o mačevalaštvu počeo da uči od oca, a o magiji od maga po imenu Roksi Migurdia, a sve u cilju usavršavanja očiglednih talenata. Ali, uprkos svojoj nevinoj spoljašnjosti, Rudeus je i dalje izopačeni otaku, koji koristi svoje bogato znanje da povuče poteze prema ženama koje nikada nije mogao da povuče u svom prethodnom životu.

Komentari

  1. Aleksandar says:

    Epizoda dobra ali je malo i potuzna 💜😥😥 valjdace sledeca epizoda biti bolja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat