Nasumično

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation – Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska Januar 11, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation – Epizoda 1, gledajte Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation – Epizoda 1. Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

34-godišnjeg nezaposlenog čoveka udara kamion… te se on budi kao novorođena beba u svetu fantazije! Sa roditeljima punim ljubavi, doživotnim žaljenjem i Magičnim Priručnikom za početnike, polazi u avanturu da maksimalno iskoristi svoju drugu šansu.

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation

無職転生 ~異世界行ったら本気だす~
Ocena 8.37
Status: Hiatus Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: , , , Vrsta: TV Epizode: 48

Ubijen dok je pokušavao da spasi neznanca od saobraćajne nesreće, 34-godišnji otaku se preporodio u svetu čarolije kao Rudeus Grejrat, novorođena beba. Sa znanjem, iskustvima i žaljenjima iz svog prethodnog života, Rudeus se zaklinje da će voditi ispunjen život i da neće ponavljati svoje greške. Sad nadaren ogromnom magičnom moći, kao i umom odrasle osobe, njegovi novi roditelji Rudeusa vide kao genija u usponu. Ubrzo je o mačevalaštvu počeo da uči od oca, a o magiji od maga po imenu Roksi Migurdia, a sve u cilju usavršavanja očiglednih talenata. Ali, uprkos svojoj nevinoj spoljašnjosti, Rudeus je i dalje izopačeni otaku, koji koristi svoje bogato znanje da povuče poteze prema ženama koje nikada nije mogao da povuče u svom prethodnom životu.

Komentari

 1. Bela says:

  Odlicna tema sajta ljepsa od AnimeSrbija.

  1. boringLifee says:

   Hvala ti 😀

 2. Luka says:

  kada ce druga sezona?

  1. boringLifee says:

   Na jesen.

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano