Nasumično

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation – Sezona 2 Epizoda 16

TV Sub Datum Izlaska April 29, 2024 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation – Sezona 2 Epizoda 16, gledajte Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation – Sezona 2 Epizoda 16. Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation

無職転生 ~異世界行ったら本気だす~
Ocena 8.37
Status: Hiatus Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: , , , Vrsta: TV Epizode: 48

Ubijen dok je pokušavao da spasi neznanca od saobraćajne nesreće, 34-godišnji otaku se preporodio u svetu čarolije kao Rudeus Grejrat, novorođena beba. Sa znanjem, iskustvima i žaljenjima iz svog prethodnog života, Rudeus se zaklinje da će voditi ispunjen život i da neće ponavljati svoje greške. Sad nadaren ogromnom magičnom moći, kao i umom odrasle osobe, njegovi novi roditelji Rudeusa vide kao genija u usponu. Ubrzo je o mačevalaštvu počeo da uči od oca, a o magiji od maga po imenu Roksi Migurdia, a sve u cilju usavršavanja očiglednih talenata. Ali, uprkos svojoj nevinoj spoljašnjosti, Rudeus je i dalje izopačeni otaku, koji koristi svoje bogato znanje da povuče poteze prema ženama koje nikada nije mogao da povuče u svom prethodnom životu.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano