Nasumično

Initial D Fifth Stage Epizoda 8

TV Sub Datum Izlaska December 1, 2020 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Initial D Fifth Stage
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Initial D Fifth Stage Epizoda 8, Watch Initial D Fifth Stage Epizoda 8, don't forget to click on the like and share button. Anime Initial D Fifth Stage always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Bitka nizbrdo između Takumija i Hiroia “Zero 1” Okuiaminog S15 započinje, a Okuiama čeka na napad do kasnijeg dela zbog magle. Međutim, on nije razmatrao sposobnost Takumijevih veština prilagodljivosti. Dok je ovo u toku, usred je još jedna bitka: Riosukeova neizbežna bitka sa vozačem poznatim kao ‘Shinigami’, Rin Hojo.

Initial D Fifth Stage

頭文字 D Fifth Stage
Ocena 8.09
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2012 Trajanje Epizode: 27 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 14

Održavajući se u svetoj zemlji ulične kanagave, Takumi Fuđvara će još jednom pokazati svoje vozačke sposobnosti u svom sada već legendarnom Hachi-roku.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat