Nasumično

Initial D Fifth Stage Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska Decembar 1, 2020 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Initial D Fifth Stage

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Initial D Fifth Stage Epizoda 7, gledajte Initial D Fifth Stage Epizoda 7. Initial D Fifth Stage Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Keisukeov sledeći protivnik u Kanagava-inoj Četiri linije odbrane je vođa Team Spiral-a, Riuji “Zero” Ikeda. Ikeda veruje u svoju „Nultu teoriju“, gde vozač ne misli ni na šta osim na to da bude jedno sa automobilom kako bi stvorio vrhunskog trkača. Prilično sličan Riosuke-ovoj teoriji najbržih trkača, Riosuke takođe primećuje nekoliko nedostataka u Ikedinoj teoriji. Mana koja bi nastala kad vlažni uslovi stvore bitku za maglu.

Initial D Fifth Stage

頭文字 D Fifth Stage
Ocena 8.09
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2012 Trajanje Epizode: 27 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 14

Održavajući se u svetoj zemlji ulične kanagave, Takumi Fuđvara će još jednom pokazati svoje vozačke sposobnosti u svom sada već legendarnom Hachi-roku.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano