Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Initial D Fifth Stage Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska December 1, 2020 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Initial D Fifth Stage
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Initial D Fifth Stage Epizoda 7, Watch Initial D Fifth Stage Epizoda 7, don't forget to click on the like and share button. Anime Initial D Fifth Stage always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Keisukeov sledeći protivnik u Kanagava-inoj Četiri linije odbrane je vođa Team Spiral-a, Riuji “Zero” Ikeda. Ikeda veruje u svoju „Nultu teoriju“, gde vozač ne misli ni na šta osim na to da bude jedno sa automobilom kako bi stvorio vrhunskog trkača. Prilično sličan Riosuke-ovoj teoriji najbržih trkača, Riosuke takođe primećuje nekoliko nedostataka u Ikedinoj teoriji. Mana koja bi nastala kad vlažni uslovi stvore bitku za maglu.

Initial D Fifth Stage

頭文字 D Fifth Stage
Ocena 8.09
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2012 Trajanje Epizode: 27 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 14

Održavajući se u svetoj zemlji ulične kanagave, Takumi Fuđvara će još jednom pokazati svoje vozačke sposobnosti u svom sada već legendarnom Hachi-roku.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat