Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Initial D Fifth Stage Epizoda 14

TV Sub Datum Izlaska Decembar 1, 2020 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Initial D Fifth Stage
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Initial D Fifth Stage Epizoda 14, Watch Initial D Fifth Stage Epizoda 14, don't forget to click on the like and share button. Anime Initial D Fifth Stage always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Intenzivna bitka za uspon na brdo između Keisukea i Go Hojoa privodi se kraju druge runde. Keisuke se uključuje u režim napada i Go počinje da se napinje. U međuvremenu, Shinji Inui je posebno otkrio Maku i Saiuki, koji su bili s njim, da će biti trkač u spustu protiv Takumija. Epizoda se završava trkom Takumi protiv Shinji-ja, dok oba automobila AE86 prolazeći ekranom kako trka počinje, bledi do crne boje, uz obaveštenje o sledećoj bitci koja dolazi uskoro u sledećoj fazi animea, nagoveštavajući da će istinski zaključak trke morati da sačeka.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga