Nasumično

Fumetsu no Anata e – Sezona 2 Epizoda 15

TV Sub Datum Izlaska Septembar 22, 2023 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Fumetsu no Anata e (To Your Eternity)

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Fumetsu no Anata e – Sezona 2 Epizoda 15, gledajte Fumetsu no Anata e – Sezona 2 Epizoda 15. Fumetsu no Anata e (To Your Eternity) Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Fumetsu no Anata e (To Your Eternity)

To Your Eternity, To You, the Immortal, 不滅のあなたへ
Ocena 8.72
Status: Hiatus Studio: , Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 20 min. po ep. Sezone: , Vrsta: TV Epizode: 40

Misteriozno besmrtno biće, šalje se na Zemlju bez emocija i identiteta. Međutim, sposobno je da poprimi oblik onih oko sebe koji imaju snažan poticaj.

U početku je to sfera. Zatim, poprima oblik stene. Kako temperatura pada i sneg pada na vrh mahovine, ona nasleđuje mahovinu. Kada povređeni, usamljeni vuk šepajući prođe i legne da umre, poprima oblik životinje. Konačno, ona dobija svest i počinje da prelazi praznu tundru sve dok ne upozna dečaka.

Dečak živi sam u gradu duhova, koji su odrasli davno napustili u potrazi za rajem za koji se govorilo da postoji daleko dalje od nepreglednog mora bele tundre. Međutim, njihovi napori su bili uzaludni, a sada je dečak u kritičnom stanju.

Stekavši lik dečaka, kreće na beskrajno putovanje, u potrazi za novim iskustvima, mestima i ljudima.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano