Nasumično

Fumetsu no Anata e – Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska May 24, 2021 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Fumetsu no Anata e (To Your Eternity)
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Fumetsu no Anata e – Epizoda 7, Watch Fumetsu no Anata e – Epizoda 7, don't forget to click on the like and share button. Anime Fumetsu no Anata e (To Your Eternity) always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Fumetsu no Anata e (To Your Eternity)

To Your Eternity, To You, the Immortal, 不滅のあなたへ
Ocena 8.72
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 20 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 20

Misteriozno besmrtno biće, šalje se na Zemlju bez emocija i identiteta. Međutim, sposobno je da poprimi oblik onih oko sebe koji imaju snažan poticaj.

U početku je to sfera. Zatim, poprima oblik stene. Kako temperatura pada i sneg pada na vrh mahovine, ona nasleđuje mahovinu. Kada povređeni, usamljeni vuk šepajući prođe i legne da umre, poprima oblik životinje. Konačno, ona dobija svest i počinje da prelazi praznu tundru sve dok ne upozna dečaka.

Dečak živi sam u gradu duhova, koji su odrasli davno napustili u potrazi za rajem za koji se govorilo da postoji daleko dalje od nepreglednog mora bele tundre. Međutim, njihovi napori su bili uzaludni, a sada je dečak u kritičnom stanju.

Stekavši lik dečaka, kreće na beskrajno putovanje, u potrazi za novim iskustvima, mestima i ljudima.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat