Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Claymore Epizoda – 6

TV Sub Datum Izlaska November 11, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Claymore
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
This title has been categorized as 'mature', therefore may contain intense violence, blood/gore, sexual content and/or strong language that may not be appropriate for underage viewers.
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Claymore Epizoda – 6, Watch Claymore Epizoda – 6, don't forget to click on the like and share button. Anime Claymore always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Tereza ​​i Kler prilaze sledećem malom gradu, a Kler i dalje odbija da napusti Terezu. U šumi noću, bandit kome je odsekla ruku kada su se poslednji put sreli vraća se i pokušava da siluje Terezu, ali Kler ga udara debelom grančicom, razbesnevši ga. Počinje da gazi po Kler, ljuteći Terezu i terajući je da mu preti, uveravajući ga da, iako njegovo znanje o pravilu koje zabranjuje Claimoresu da ubija ljude nije pogrešno informisano, njen izbor da se povinuje tom pravilu u potpunosti je njen. Pobeže na njeno upozorenje, a Kler plače jer joj je žao Tereze, za koju, kaže Kler, izgleda da je toliko boli čak i kad nosi svoj osmeh. To duboko pokreće Terezu. Kada stignu u selo i Tereza ​​završi još jedan posao, ona traži od starešine sela da Klari dodeli dom i staratelja, ali Kler odbija molbama i suzama, ali Tereza ​​ipak odlazi sa neizrečenim izvinjenjem i željom da će Klara odrasti kao čovek, živeti ljudskim životom i umreti kao čovek. Nedugo zatim, Tereza ​​ugleda gomilu bandita na putu do sela koje je upravo napustila i kreće nazad da pronađe celo selo sravnjeno. Kada vidi da je Clare u opasnosti, ona ubija svakog od bandita. Figura sa kapuljačom koja radi za organizaciju gleda i ubrzo organizuje grupu Claimore da je pogubi. Nakon što Tereza ​​izbegne početni pokušaj pogubljenja, njen nadglednik, Orsai, šalje drugu do petu najjaču Claimores da se obračuna s njom.

Claymore

クレイモア
Ocena 7.79
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2007 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 26

Kada demon koji menja oblik sa žeđi za ljudskim mesom, poznat kao „iouma“ stigne u Rakijevo selo, usamljena žena sa srebrnim očima uđe u grad sa samo mačem na leđima. Ona je "Claimore", biće proizvedeno kao polu-čovek i pola-iouma, izričito u svrhu istrebljenja ovih čudovišta. Nakon što je Rakijeva porodica ubijena, Claimore mu spašava život, ali je potom protjeran iz kuće. Nema više gde da ode, Raki pronalazi Claimore, poznatu kao Clare, i odlučuje da je prati na putovanjima. Dok par putuje iz grada u grad, usput pobeđujući vas, sve više o Klerinoj organizaciji i njenim kolegama ratnicima izlazi na videlo. Sa svakim gradom očišćenim i demonom uništenim, oni se približavaju ioumi na kojoj je Clare tražila osvetu otkako je izabrala da postane Claimore.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat