Nasumično

Claymore Epizoda – 1

TV Sub Datum Izlaska November 11, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Claymore
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
This title has been categorized as 'mature', therefore may contain intense violence, blood/gore, sexual content and/or strong language that may not be appropriate for underage viewers.
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Claymore Epizoda – 1, Watch Claymore Epizoda – 1, don't forget to click on the like and share button. Anime Claymore always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Mladog dečaka, Rakijevu celu porodicu ubio je Ioma (demon), pa je angažovan Claimore (polu demon, poluljudski hibrid) da ubije Iomu. Raki stupa u interakciju sa Claimore-om kada ona stigne. Raki kasnije odlazi kod ujaka i dočekuje ga Ioma, koji je uzeo lik njegovog brata, ali ga je Claimore potom spasio. Posle napada, preplašeni seljani proteruju Rakija iz sela i ostavljaju ga da umre u pustinjama pre nego što ga spasi Claimore, a zatim ga napadne druga Ioma kada krene u potragu za njom, verujući da je ona ta koja je spasila nego od prve. Nakon što ga Ioma napadne, Claimore koji ga je ranije spasio to ponovo čini, i dok odlazi, daje mu dozvolu da joj se pridruži u njenim putovanjima kao kuvarica, zajedno sa svojim imenom; Clare.

Claymore

クレイモア
Ocena 7.79
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2007 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 26

Kada demon koji menja oblik sa žeđi za ljudskim mesom, poznat kao „iouma“ stigne u Rakijevo selo, usamljena žena sa srebrnim očima uđe u grad sa samo mačem na leđima. Ona je "Claimore", biće proizvedeno kao polu-čovek i pola-iouma, izričito u svrhu istrebljenja ovih čudovišta. Nakon što je Rakijeva porodica ubijena, Claimore mu spašava život, ali je potom protjeran iz kuće. Nema više gde da ode, Raki pronalazi Claimore, poznatu kao Clare, i odlučuje da je prati na putovanjima. Dok par putuje iz grada u grad, usput pobeđujući vas, sve više o Klerinoj organizaciji i njenim kolegama ratnicima izlazi na videlo. Sa svakim gradom očišćenim i demonom uništenim, oni se približavaju ioumi na kojoj je Clare tražila osvetu otkako je izabrala da postane Claimore.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat