Nasumično

Claymore Epizoda – 26

TV Sub Datum Izlaska November 11, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Claymore
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
This title has been categorized as 'mature', therefore may contain intense violence, blood/gore, sexual content and/or strong language that may not be appropriate for underage viewers.
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Claymore Epizoda – 26, Watch Claymore Epizoda – 26, don't forget to click on the like and share button. Anime Claymore always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Clare, gotovo potpuno probuđena, nastavlja bitku, ali Priscilla i dalje dominira borbom sa prividnom lakoćom, sve dok je Clare, potaknuta Terezinim flešbekovima, konačno ne pogodi višestrukim razornim napadima. Priscilla se vraća u svoj ljudski lik i sprema se da bude ubijena kada Raki interveniše, ali Clare, nesposobna da se kontroliše, napada i njega. Umesto toga, Jean prima udarac i, iako smrtno ranjena, uspeva da se Clare vrati u svoj ljudski oblik, ostavljajući Clare izmučenom tugom zbog smrti svog druga. Islei zatim pronalazi Priscillu. U poslednjim scenama, Miria, Helen, Deneve i Clare objavljuju svoju želju da napuste Organizaciju i krenu na odvojena putovanja, s tim da Helen putuje sa Deneve, a Raki sa Clare.

Claymore

クレイモア
Ocena 7.79
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2007 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 26

Kada demon koji menja oblik sa žeđi za ljudskim mesom, poznat kao „iouma“ stigne u Rakijevo selo, usamljena žena sa srebrnim očima uđe u grad sa samo mačem na leđima. Ona je "Claimore", biće proizvedeno kao polu-čovek i pola-iouma, izričito u svrhu istrebljenja ovih čudovišta. Nakon što je Rakijeva porodica ubijena, Claimore mu spašava život, ali je potom protjeran iz kuće. Nema više gde da ode, Raki pronalazi Claimore, poznatu kao Clare, i odlučuje da je prati na putovanjima. Dok par putuje iz grada u grad, usput pobeđujući vas, sve više o Klerinoj organizaciji i njenim kolegama ratnicima izlazi na videlo. Sa svakim gradom očišćenim i demonom uništenim, oni se približavaju ioumi na kojoj je Clare tražila osvetu otkako je izabrala da postane Claimore.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat