Nasumično

Bleach Epizoda 47

TV Sub Datum Izlaska Septembar 9, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Bleach

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Bleach Epizoda 47, gledajte Bleach Epizoda 47. Bleach Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Bleach

BLEACH - ブリーチ -
Ocena 7.80
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2004 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 366
Ichigo Kurosaki je obični srednjoškolac - sve dok njegovu obitelj ne napadne Šupljina, pokvareni duh koji želi proždrijeti ljudske duše. Tada upoznaje Žetelicu duše po imenu Rukia Kuchiki, koja se ozlijeđuje štiteći Ichigovu obitelj od napadača. Kako bi spasio svoju obitelj, Ichigo prihvaća Rukijinu ponudu da preuzme njezine moći i kao rezultat postaje Žetač duše. Međutim, kako Rukia ne može povratiti svoje moći, Ichigo dobiva zastrašujući zadatak da lovi Šupljine koje muče njihov grad. Međutim, on nije usamljen u svojoj borbi, jer mu se kasnije pridružuju njegovi prijatelji - kolege iz razreda Orihime Inoue, Yasutora Sado i Uryuu Ishida - koji svaki imaju svoje jedinstvene sposobnosti. Dok se Ichigo i njegovi suborci navikavaju na nove dužnosti i podupiru jedni druge na bojnom polju i izvan njega, mladi Soul Reaper ubrzo saznaje da Šupljine nisu jedina stvarna prijetnja ljudskom svijetu.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano