Nasumično

Bleach – Epizoda 19

TV Sub Datum Izlaska September 9, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Bleach
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Bleach – Epizoda 19, Watch Bleach – Epizoda 19, don't forget to click on the like and share button. Anime Bleach always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Bleach

BLEACH - ブリーチ -
Ocena 7.80
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2004 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 366
Ichigo Kurosaki je obični srednjoškolac - sve dok njegovu obitelj ne napadne Šupljina, pokvareni duh koji želi proždrijeti ljudske duše. Tada upoznaje Žetelicu duše po imenu Rukia Kuchiki, koja se ozlijeđuje štiteći Ichigovu obitelj od napadača. Kako bi spasio svoju obitelj, Ichigo prihvaća Rukijinu ponudu da preuzme njezine moći i kao rezultat postaje Žetač duše. Međutim, kako Rukia ne može povratiti svoje moći, Ichigo dobiva zastrašujući zadatak da lovi Šupljine koje muče njihov grad. Međutim, on nije usamljen u svojoj borbi, jer mu se kasnije pridružuju njegovi prijatelji - kolege iz razreda Orihime Inoue, Yasutora Sado i Uryuu Ishida - koji svaki imaju svoje jedinstvene sposobnosti. Dok se Ichigo i njegovi suborci navikavaju na nove dužnosti i podupiru jedni druge na bojnom polju i izvan njega, mladi Soul Reaper ubrzo saznaje da Šupljine nisu jedina stvarna prijetnja ljudskom svijetu.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat