Nasumično

Jesen 2004

Beck

Madhouse
26 epizode · TV Completed ベック
8.32

Četrnaestogodišnji Jukio “Kojuki” Tanaka je očajan mladić bez životnih ciljeva. Međutim, sve se to menja kada Kojuki spasi psa neobičnog izgleda po imenu Beck od uznemiravanja od strane grupe lokalne dece. Vlasnik psa, 16-godišnji Rjuusuke “Raj” Minami, je gitarista u nastajanju i bivši član popularnog rok benda.

Nakon što Kojuki ponovo upozna Raja u zalogajnici, stariji dečak ga vodi do mesta sastanka svog bivšeg benda i zaslepljuje Kojukija svojim neverovatnim gitarističkim umećem. Polako se zainteresujući za glamur zapadne rok kulture, Kojuki odlučuje da počne da svira gitaru, pomažući Reju da ostvari svoj san da vodi vrhunski rok bend. Zajedno sa Rejevom mlađom sestrom Maho i još nekoliko članova, dva dečaka lansiraju svoju karijeru u svet roka osnivanjem benda pod nazivom BECK.

Beck prati borbu i uspehe grupe dok su širili svoju slavu širom Japana.

Bleach

Studio Pierrot
366 epizode · TV Completed BLEACH - ブリーチ -
7.80

Ichigo Kurosaki je obični srednjoškolac – sve dok njegovu obitelj ne napadne Šupljina, pokvareni duh koji želi proždrijeti ljudske duše. Tada upoznaje Žetelicu duše po imenu Rukia Kuchiki, koja se ozlijeđuje štiteći Ichigovu obitelj od napadača. Kako bi spasio svoju obitelj, Ichigo prihvaća Rukijinu ponudu da preuzme njezine moći i kao rezultat postaje Žetač duše. Međutim, kako Rukia ne može povratiti svoje moći, Ichigo dobiva zastrašujući zadatak da lovi Šupljine koje muče njihov grad. Međutim, on nije usamljen u svojoj borbi, jer mu se kasnije pridružuju njegovi prijatelji – kolege iz razreda Orihime Inoue, Yasutora Sado i Uryuu Ishida – koji svaki imaju svoje jedinstvene sposobnosti. Dok se Ichigo i njegovi suborci navikavaju na nove dužnosti i podupiru jedni druge na bojnom polju i izvan njega, mladi Soul Reaper ubrzo saznaje da Šupljine nisu jedina stvarna prijetnja ljudskom svijetu.

Grenadier: The Beautiful Warrior

Group TAC
12 epizode · TV Completed グレネーダー 〜ほほえみの閃士〜
6.73

Rushuna je plavuša i vrlo lijepa Senshi (stručnjak za oružje) koja putuje svijetom s jednom svrhom. Što znači učiniti svijet mirnim mjestom tako što će, umjesto da se bore oružjem, oduzeti ljudima volju za borbu osmjehom. Iako se ne želi boriti, prisiljena je na to i pokazuje nevjerojatne vještine s oružjem. Na ovom putovanju upoznaje Yajiroua, plaćenika koji se mačem bori i pridružuje joj se na putovanju.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano