Nasumično

Tsuritama Epizoda 9

Serijal Sub Datum Izlaska Januar 11, 2022 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Tsuritama

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Tsuritama Epizoda 9, gledajte Tsuritama Epizoda 9. Tsuritama Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Tsuritama

tsuritama, Fishing Ball, つり球
Ocena 7.70
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2012 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Epizode: 12
Spašavanje sveta ... ribolovom? Iuki Sanada se uvek osećala kao riba bez vode. Socijalno nespretan i zabrinut, bori se da se uklopi u svoju okolinu i sa bakom se seli iz grada u grad. Dok se on i njegova baka naseljavaju u šarmantnom primorskom gradu Enoshima, Iuki se nada novom početku. Međutim, njegova reputacija u školi je ugrožena dolaskom kolege sa Harus-a. Ekscentrični Haru odmah zapljusne, divlje tvrdeći da je vanzemaljac i izjavljujući da je Iuki njegov prijatelj. Spajajući nevoljnog Iukija sa njihovim školskim kolegom i talentom za ribolov, Natsuki Usami, obojici zadaje apsurdnu misiju spašavanja sveta od misteriozne pretnje u okeanu. Slede nestašluci i hijinks, dok se ovo troje upuštaju u hirovitu avanturu ispunjenu smehom, srcem i samootkrivanjem!

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano