Nasumično

Proleće 2012

Accel World

Sunrise
24 epizode · TV Completed アクセル・ワールド
7.36

Haruiuki Arita je pretežak, zastrašujuća srednja škola koja utehu igra u igrama na mreži. Ali njegov život se jednog dana drastično zaokrenuo, kada otkrije da je sve njegove visoke rezultate nadoknadio Kuroiukihime, popularni potpredsednik saveta studenata. Zatim ga poziva u studentski salon i uvodi ga u “Brain Burst”, program koji omogućava korisnicima da ubrzaju svoje moždane talase do tačke u kojoj vreme izgleda kao da staje. Brain Burst funkcioniše i kao igra proširene stvarnosti, a da bi postigli više bodova za ubrzanje, korisnici moraju osvojiti duele protiv drugih igrača. Međutim, ako korisnik izgubi sve svoje bodove, izgubiće i pristup Brain Burst-u zauvek. Kuroiukihime objašnjava da je odlučio da Haruiuki-u pokaže program jer joj je potrebna njegova pomoć. Želi da se upozna sa tvorcem Brain Burst-a i otkrije razlog zašto je stvoren, ali to je lakše reći nego učiniti; da bi to učinila, ona mora da pobedi „Šest kraljeva čiste boje“, moćne vođe frakcija u igri, i dostigne nivo 10, najviši dostižni nivo. Nakon što devojka pomogne Haruiuki-u da prebrodi nasilnike koji ga muče, on se obećava da će joj pomoći da ostvari svoj cilj, i tako započinje borbu dueta za dostizanje vrha.

Hyouka

Kyoto Animation
22 epizode · TV Completed 氷菓
8.15

Kids on the Slope

MAPPA, Tezuka Productions
12 epizode · TV Completed 坂道のアポロン
8.37

Introvertirani klasični pijanista i najbolji učenik Kaoru Nishimi upravo je stigao u Kiushu na prvu godinu srednje škole. Stalno se premeštajući sa mesta na mesto od detinjstva, napušta svaku nadu da se uklopi, pripremajući se za još jednu usamljenu, besmislenu godinu. Odnosno, sve dok ne naiđe na ozloglašenog delinkventa Sentaroua Kavabučija. Sentarouova neizmerna ljubav prema džez muzici nadahnjuje Kaorua da sazna više o žanru i kao rezultat toga polako počinje da se izbija iz svoje ljuske, stvarajući svog prvog prijatelja. Kaoru počinje da svira klavir na vanškolskim džez sesijama, smeštenim u podrumu porodične prodavnice ploča kolege studentkinje Ritsuko Mukae. Dok otkriva neizmernu radost korišćenja svojih muzičkih talenata kako bi sebi i drugima doneo užitak, Kaoruovo leto bi moglo samo krešendo u ono koje će zauvek pamtiti. Sakamichi no Apollon je očaravajuća priča o prijateljstvu, muzici i ljubavi koja prati tri jedinstvene osobe okupljene međusobnim uvažavanjem džeza.

Kuroko no Basket

Production I.G
75 epizode · TV Completed 黒子のバスケ
8.17

Kako je Međuvrho prvenstvo konačno završeno, Seirin-ov košarkaški tim preusmjerava svoje napore trenirajući jače nego ikad prije da bi dobio priliku da učestvuje u Zimskom kupu. I Kuroko i Kagami vide kako se stari prijatelji vraćaju u njihove živote, pružajući izazov i na terenu i van njega.

Kako se razvijaju nove vještine i stvaraju novi savezi, neprijatelji različitih timova – divovi srednjoškolske košarke poput Yousena, Shuutokua i Tououa – stoje na putu Seirininim nepokolebljivim pokušajima da stigne do vrha. Sve ove škole pokazale su se strašnim neprijateljima čije sposobnosti napreduju eksponencijalno, dok se Kuroko bori da pronađe ravnotežu između svoje odlučnosti da igra kao dio tima i njegove želje za pobjedom.

Sa ponovnim otvaranjem starih rana, novim izazovima na terenu i novim skupom neprijatelja – “Neokrunjenim kraljevima” – koji će pobijediti nove nade, hoće li Seirin ikad uspjeti ostvariti svoj san o pobjedi generacije čuda?

Naruto SD: Rock Lee no Seishun Full-Power Ninden

Studio Pierrot
51 epizode · Completed NARUTO Spin-Off: Rock Lee & His Ninja Pals, ナルトSD ロック・リーの青春フルパワー忍伝
7.16

Komedija napravljena po liku iz originalne serije Naruto: Rock Lee. Rock Lee ima jako zanimljive napade u borbi, međutim on ne može da koristi Ninđicu, ali zato je snalažljiv kada su u pitanju njegovi protivnici što ćete i videti u prvoj epizodi.

Opis: Anime Overdose

Ozma

Gonzo
6 epizode · TV Completed オズマ
6.11

U dalekoj budućnosti, povišeno zračenje od Sunca uništilo je životnu sredinu zemlje i natalitet ljudi se drastično smanjio. Vlada kontroliše društvo vojskom kloniranih vojnika pod nazivom „Idealna deca (IK)“. Sam Coine je trgovac u pustinji. Jednog dana spašava prelepu ženu Maju, koju je progonio Tezej, korpus međunarodne zajednice. Skloni je u svoj trgovački brod, ali razarači Tezeja okružuju Sama i Maju.

Tasogare Otome x Amnesia

Silver Link.
12 epizode · TV Completed Dusk Maiden of Amnesia, Tasogare Otome x Amnesia, 黄昏乙女×アムネジア
7.83

Privatna akademija Seikjou, izgrađena na intrigi tradicionalnih okultnih mitova, nosi mračnu prošlost – već 60 godina progoni je duh poznat kao Iuuko, mlada žena koja je misteriozno umrla u podrumu stare školske zgrade. Bez sećanja na svoj život ili smrt, Iuuko diskretno pronalazi i vodi Klub za istraživanje paranormalnih pojava u potrazi za odgovorima.

Slučajan susret navodi Juko da se drži vrednog brucoša Teičija Niije, koji može da vidi čudnog duha, oni se brzo zbližavaju i on odlučuje da joj pomogne. Zajedno sa Kirie Kanoe, Iuukoinom rođakom, i nesvesnim drugogodišnjakom Momoeom Okonogijem, oni zaranjaju duboko u zloglasnih Sedam misterija škole.

Tasogare Otome k Amnesia priča jedinstvenu priču o učenicima koji zajedno rade na rasvetljavanju paranormalnih dešavanja u njihovoj školi, sve vreme se približavajući istini koja stoji iza Iuukine smrti.

Tsuritama

A-1 Pictures
12 epizode · Completed tsuritama, Fishing Ball, つり球
7.70

Spašavanje sveta … ribolovom?

Iuki Sanada se uvek osećala kao riba bez vode. Socijalno nespretan i zabrinut, bori se da se uklopi u svoju okolinu i sa bakom se seli iz grada u grad. Dok se on i njegova baka naseljavaju u šarmantnom primorskom gradu Enoshima, Iuki se nada novom početku. Međutim, njegova reputacija u školi je ugrožena dolaskom kolege sa Harus-a. Ekscentrični Haru odmah zapljusne, divlje tvrdeći da je vanzemaljac i izjavljujući da je Iuki njegov prijatelj. Spajajući nevoljnog Iukija sa njihovim školskim kolegom i talentom za ribolov, Natsuki Usami, obojici zadaje apsurdnu misiju spašavanja sveta od misteriozne pretnje u okeanu. Slede nestašluci i hijinks, dok se ovo troje upuštaju u hirovitu avanturu ispunjenu smehom, srcem i samootkrivanjem!

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano