Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Tsuritama Epizoda 8

TV Sub Datum Izlaska January 3, 2022 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Tsuritama
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Tsuritama Epizoda 8, Watch Tsuritama Epizoda 8, don't forget to click on the like and share button. Anime Tsuritama always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Tsuritama

tsuritama, Fishing Ball, つり球
Ocena 7.70
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2012 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Spašavanje sveta ... ribolovom? Iuki Sanada se uvek osećala kao riba bez vode. Socijalno nespretan i zabrinut, bori se da se uklopi u svoju okolinu i sa bakom se seli iz grada u grad. Dok se on i njegova baka naseljavaju u šarmantnom primorskom gradu Enoshima, Iuki se nada novom početku. Međutim, njegova reputacija u školi je ugrožena dolaskom kolege sa Harus-a. Ekscentrični Haru odmah zapljusne, divlje tvrdeći da je vanzemaljac i izjavljujući da je Iuki njegov prijatelj. Spajajući nevoljnog Iukija sa njihovim školskim kolegom i talentom za ribolov, Natsuki Usami, obojici zadaje apsurdnu misiju spašavanja sveta od misteriozne pretnje u okeanu. Slede nestašluci i hijinks, dok se ovo troje upuštaju u hirovitu avanturu ispunjenu smehom, srcem i samootkrivanjem!

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat