Nasumično
Dodali smo reklame na sajt kako bismo pokrili troškove održavanja i platili prevodioce. Hvala na razumevanju.

Toradora! – Epizoda 15

TV Sub Datum Izlaska September 11, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Toradora!

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Toradora! – Epizoda 15, Watch Toradora! – Epizoda 15, don't forget to click on the like and share button. Anime Toradora! always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Kada se objave vesti o izborima za novog predsednika studentskog saveta, Iusaku izlazi usred predavanja i izjavljuje da će napustiti studentski savet. Svi učenici pokušavaju da shvate šta nije u redu sa Iusaku, posebno kada se sledećeg dana pojavi u školi sa plavom kosom obojenom u kosu. Riuji odlazi kući sa Minori dok vodi razgovor o čudnoj Amijevoj reakciji na Iusakuovo ponašanje. Riuji dolazi u svoju kuću da vidi Taigu, samo da bi pronašli Iusaka, koji je pobegao iz njegove kuće. Iusaka provodi vreme sa Rjudžijem i Tajgom, večerajući i igrajući video igre pre spavanja. Druže se u kavezu za udaranje sutradan pre povratka kući, gde Iasuko pokušava da kosu oboji u crno, uplašivši ga da pobegne kući. Da bi motivisao Iusaka da učestvuje na izborima, Taiga odlučuje da se takmiči kao kandidat za studentski savet.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano