Nasumično

Jesen 2008

Black Butler

A-1 Pictures
36 epizode · TV Completed 黒執事
7.77

Mladi Siel Fantomhajv poznat je kao “Kraljičin pas čuvar”, koji za Njeno Veličanstvo brine o mnogim uznemirujućim događajima koji se dešavaju u viktorijanskoj Engleskoj. Uz pomoć Sebastijana Michaelisa, njegovog odanog batlera sa naizgled neljudskim sposobnostima, Siel koristi sva potrebna sredstva kako bi posao obavio. Ali da li ovaj batler odeven u crno ima više nego što se samo vidi?

U Sielovoj prošlosti krije se tajna tragedija koja ga je obavila u večitom mraku – tokom jednog od njegovih najcrnjih trenutaka, sklopio je ugovor sa Sebastijanom, demonom, pogađajući dušu u zamenu za osvetu nad onima koji su mu naneli nepravdu. Danas je Sebastijan ne samo vraški batler, već je i savršen sluga za izvršavanje naredbi svog gospodara – sve vreme predviđajući ukusni obrok koji će na kraju napraviti od Sielove duše. Dok njih dvoje rade na razotkrivanju misterije iza Sielovog lanca nesreća, između njih se stvara veza koju ni raj ni pakao ne mogu raskinuti.

Clannad: After Story

Kyoto Animation
25 epizode · TV Completed Clannad ~After Story~, CLANNAD〜AFTER STORY〜 クラナド アフターストーリー
8.95

Clannad: After Stori, nastavak kritički hvaljene serije Clannad, počinje nakon što Tomoja Okazaki i Nagisa Furukava završe srednju školu. Zajedno doživljavaju emocionalni tobogan odrastanja. U nemogućnosti da odluči o kursu za svoju budućnost, Tomoja uči vrednost snažne radne etike i otkriva snagu Nagisine podrške. Kroz posvećenost para i jedinstvo svrhe, oni guraju napred da se suoče sa svojim ličnim problemima, prodube svoje stare odnose i stvore nove veze.

Vreme se takođe kreće dalje u Iluzionom svetu. Dok se ravnice hlade sa približavanjem zime, Iluzorna devojka i lutka za đubre su predstavljene u teškoj situaciji koja otkriva pravu svrhu sveta.

Zasnovana na vizuelnom romanu Keja i produkciji Kjoto animacije, Clannad: After Stori je upečatljiva drama koja naglašava važnost porodice i borbe odraslog doba.

Ga-Rei: Zero

AIC Spirits, Asread
12 epizode · TV Completed 喰霊–零–
7.64

U Japanu postoji vladina agencija poznata kao Odjel za protumjere nadnaravnih katastrofa (SDCD) čija je dužnost zaštititi građane od neviđenih bića. Oni su u stanju otpremiti ta čudovišta brzo i bez upozorenja šire javnosti. Ali trenutno se suočavaju s drugim izazovom: izdajom jednog od svojih.

Nakon smrti svoje majke prije nekoliko godina, obitelj Kagura Tsuchimiya poticana je od obitelji Isayama i stvara blisku sestrinsku vezu s njihovom kćeri Yomi. Njih dvoje postaju nerazdvojni i zajedno rade za SDCD kao visoko kvalificirani egzorcisti. Međutim, kako im stres opterećuju stres i posljedice njihove svete dužnosti, a obiteljska politika stupa na snagu, Kagura i Yomi počinju se polako udaljavati. Jedan od njih usrdno prerasta u njezinu ulogu egzorcista, a drugi kreće mračnim putem s kojeg možda neće biti iskupljenja … U Japanu postoji vladina agencija poznata kao Odjel za protumjere nadnaravnih katastrofa (SDCD), čiji dužnost je zaštititi građane od neviđenih stvorenja. Oni su u stanju otpremiti ta čudovišta brzo i bez upozorenja šire javnosti. Ali trenutno se suočavaju s drugim izazovom: izdajom jednog od svojih.

Nakon smrti svoje majke prije nekoliko godina, obitelj Kagura Tsuchimiya njegovana je od strane obitelji Isayama i stvara blisku sestrinsku vezu s njihovom kćeri Yomi. Njih dvoje postaju nerazdvojni i zajedno rade za SDCD kao visoko kvalificirani egzorcisti. Međutim, kako stres i posljedice njihove svete dužnosti teže obojici, a obiteljska politika stupa na snagu, Kagura i Yomi počinju se polako udaljavati. Jedan od njih usrdno prerasta u njezinu ulogu egzorcista, a drugi kreće mračnom stazom s koje možda neće biti iskupljenja …

Mouryou no Hako

Madhouse
13 epizode · TV Completed 魍魎の匣
7.20

Priča prati seriju bizarnih ubistava učenica koje su raskomadane i strpane u kutije. Privatni istražitelj kojeg je angažirala majka nestale kćeri udružuje snage s prodavačem antiknih knjiga i drugima kako bi razotkrili štrajk ubistva.

One Outs

Madhouse
25 epizode · TV Completed ワンナウツ
8.35

Toua Tokuchi je po profesiji sportista, ali u srcu neoprezan kockar. Na ulicama Okinave on ne koristi ništa osim svoje pameti i “brze lopte” koja dostiže samo 134 km / h da bi nekako postigao 499 pobeda u igri “One Outs”, pojednostavljene verzije bejzbola između bacača i jednog udarača. Zapanjen jedinstvenim Touinim junaštvom na humku, veteran Hiromichi Kojima vešto traži bacača za svoj dugo neuspešni tim, Saikiou Saitama Licaonse. Kojima se očajnički nada da će ih Toua odvesti do šampionata; međutim, Tsuneo Saikava, plaćeni vlasnik Licaonsa, vidi izuzetno talentovanog bacača kao pretnju prihodu koji je tim stvorio. Ispunjavajući izazov da poljulja vlasnika, Toua predlaže jedinstveni ugovor “One Outs”: svaki Touin poen zaradiće mu pet miliona jena, ali sa svakim trčanjem od kojeg odustane izgubiće pedeset miliona jena .

Prilagođen mangi Shinobua Kaitanija iz slave lažljive igre, One Outs dokumentuje intenzivne psihološke bitke između Toue i onih oko njega. Sa uloženim milionima jena, može li bacač koji nije samo igrao kockanje u imitaciji bejzbola napokon odvesti pravi bejzbol tim do pobede?

Toradora!

J.C.Staff
25 epizode · TV Completed とらドラ!
8.29

Riuuji Takasu je nežni srednjoškolac koji voli ljubav prema kućnim poslovima; ali za razliku od njegove ljubazne prirode, on ima zastrašujuće lice zbog kojeg ga često označavaju kao delinkventa. S druge strane je Taiga Aisaka, mala učenica nalik lutkama, koja je sve samo ne slatka i krhka devojčica. Opremljena drvenom katanom i žestokom ličnošću, Taiga je u celoj školi poznata kao „Tigar iz dlana“. Jednog dana, neprijatna greška dovodi do toga da se dvoje učenika prekrste. Riuuji otkriva da Taiga zapravo ima slatku stranu: zaljubila se u popularnog potpredsednika Iuusakua Kitamuru, koji mu je slučajno najbolji prijatelj. Ali stvari postanu luđe tek kad Riuuji otkrije da je zaljubljen u Minori Kushiedu – Tajginu najbolju prijateljicu! Toradora! je romantična komedija koja prati ovaj neobični dvojac dok se upuštaju u potragu da pomognu jedni drugima u odgovarajućim simpatijama, stvarajući pri tom malo verovatan savez.

U Ritmu Srca (Skip Beat!)

Hal Film Maker
25 epizode · TV Completed Skip Beat!, スキップ・ビート!
8.13

Priča prati šesnaestogodišnjakinju po imenu Kjoko Mogami zaljubljenu u svog prijatelja iz detinjstva Shoa Fuvu. Shou odlazi u Tokio da se ostvari kao muzička zvezda, Kjoko odlazi sa njim i mora da napusti srednju školu kako bi podržala njegove snove. Kasnije, boraveći u velikom gradu Kjoko shvata da ona takođe poseduje ambicije za šou biznis.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano