Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

That Time I Got Reincarnated as a Slime – Sezona 2 Epizoda 24

TV Sub Datum Izlaska September 21, 2021 · ? views · Postavio Rajcho · Serije That Time I Got Reincarnated as a Slime
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download That Time I Got Reincarnated as a Slime – Sezona 2 Epizoda 24, Watch That Time I Got Reincarnated as a Slime – Sezona 2 Epizoda 24, don't forget to click on the like and share button. Anime That Time I Got Reincarnated as a Slime always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

That Time I Got Reincarnated as a Slime

転生したらスライムだった件
Ocena 8.36
Status: Pauza Studio: Datum Izlaska: 2018 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 48

Tridesetsedmogodišnji Satoru Mikami je tipičan korporacijski radnik, koji se savršeno zadovoljava svojim monotonim životnim stilom u Tokiju, osim što nije imao devojku ni jednom tokom svog života. Usred slučajnog susreta sa svojim kolegom, on postaje žrtva slučajnog napadača na ulici i izboden je nožem. Međutim, dok podleže povredama, neobičan glas odjekuje u njegovom umu i izgovara gomilu zapovesti koje umirući čovek ne može da razume.

Kada se Satoru povrati, otkriva da se reinkarnirao kao sluzi u nepoznatom carstvu. Pritom stiče novootkrivene veštine - naročito, moć da bilo šta proždere i oponaša njegov izgled i sposobnosti. Zatim naleti na zapečaćeno čudovište na nivou Katastrofe "Olujni zmaj" Veldora, koje je zatvoreno tokom poslednjih 300 godina zbog pretvaranja grada u pepeo. Shvatajući njegovu nevolju, Satoru se sprijatelji s njim, obećavajući da će pomoći u uništavanju pečata. Zauzvrat, Veldora mu dodeljuje ime Rimuru Tempest da mu pruži božansku zaštitu.

Sada, oslobođen svakodnevice svog prošlog života, Rimuru kreće na novo putovanje sa jasnim ciljem na umu. Kako se navikava na svoju novu telesnu građu, njegove gnjecave ludorije talasaju se po celom svetu, postepeno menjajući njegovu sudbinu.

Komentari

  1. Lazar says:

    kad treba da izadju nove epizode?

    1. Rajcho says:

      Završena je sezona, najavljen je film za 2022. godinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat