Nasumično
That Time I Got Reincarnated as a Slime
Ocena 8.36
Sačuvaj
Već je sačuvalo 103 ljudi

That Time I Got Reincarnated as a Slime

Gledajte čitave epizode That Time I Got Reincarnated as a Slime, preuzmite That Time I Got Reincarnated as a Slime sa srpskim prevodom, That Time I Got Reincarnated as a Slime na srpskom, gledajte That Time I Got Reincarnated as a Slime na Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea.
転生したらスライムだった件
Status: Ongoing Studio: Datum Izlaska: 2018 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: , , , Vrsta: TV Epizode: 72 Glumci: Postavio: Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming That Time I Got Reincarnated as a Slime English Subbed on Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea. You can also download free That Time I Got Reincarnated as a Slime Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, That Time I Got Reincarnated as a Slime on Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis That Time I Got Reincarnated as a Slime

Tridesetsedmogodišnji Satoru Mikami je tipičan korporacijski radnik, koji se savršeno zadovoljava svojim monotonim životnim stilom u Tokiju, osim što nije imao devojku ni jednom tokom svog života. Usred slučajnog susreta sa svojim kolegom, on postaje žrtva slučajnog napadača na ulici i izboden je nožem. Međutim, dok podleže povredama, neobičan glas odjekuje u njegovom umu i izgovara gomilu zapovesti koje umirući čovek ne može da razume.

Kada se Satoru povrati, otkriva da se reinkarnirao kao sluzi u nepoznatom carstvu. Pritom stiče novootkrivene veštine – naročito, moć da bilo šta proždere i oponaša njegov izgled i sposobnosti. Zatim naleti na zapečaćeno čudovište na nivou Katastrofe “Olujni zmaj” Veldora, koje je zatvoreno tokom poslednjih 300 godina zbog pretvaranja grada u pepeo. Shvatajući njegovu nevolju, Satoru se sprijatelji s njim, obećavajući da će pomoći u uništavanju pečata. Zauzvrat, Veldora mu dodeljuje ime Rimuru Tempest da mu pruži božansku zaštitu.

Sada, oslobođen svakodnevice svog prošlog života, Rimuru kreće na novo putovanje sa jasnim ciljem na umu. Kako se navikava na svoju novu telesnu građu, njegove gnjecave ludorije talasaju se po celom svetu, postepeno menjajući njegovu sudbinu.

LISTA EPIZODA

Epizoda
Ime Epizode
Datum Izlaska

Komentari

 1. Milos Ridjicki says:

  Kad inace izlaze nove epizode??

 2. Luka says:

  Zas samo svake nedjelje po 1?

 3. Zero-Two says:

  a jel jos ima samo 1 ep, i kada izlazi nova sezona?

  1. Rajcho says:

   Da preostala je još jedna ep prve polovine 2. sezone, nastavak dolazi na leto.

 4. IQ200kk says:

  Kad će biti izbacena ta 1 preostala ep

  1. Rajcho says:

   Gotova je prva polovina 2. sezone, ostatak ide u junu.

 5. .fino42O says:

  aNIME 10/10

 6. Minax_kun says:

  Kada će izaći ima li određeno vreme

 7. Danijel says:

  U koje vrijeme izlaze ep. Hvala

  1. Rajcho says:

   Poslednja epizoda će biti do 23 časa večeras.

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano