Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Tengen Toppa Gurren Lagann Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska November 18, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije Tengen Toppa Gurren Lagann
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Tengen Toppa Gurren Lagann Epizoda 11, Watch Tengen Toppa Gurren Lagann Epizoda 11, don't forget to click on the like and share button. Anime Tengen Toppa Gurren Lagann always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Tengen Toppa Gurren Lagann

天元突破グレンラガン
Ocena 8.67
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2007 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 27
Simon i Kamina rođeni su i odrasli u dubokom, podzemnom selu, skrivenom od legendarne površine. Kamina je slobodoumni labavi top s namjerom da se proslavi, dok je Simon plah mladić bez stvarnih težnji. Jednog dana, iskopavajući zemlju, Simon slučajno naleti na misteriozni objekt koji se pokazao ključem paljenja drevnog ratnog artefakta, koji dvojac naziva Lagann. Koristeći svoje novo oružje, Simon i Kamina odbijaju iznenadni napad s površine uz pomoć Yoko Littner, vruće crvenokose maše masivnom puškom koja luta svijetom iznad. Nakon bitke, nebo je sada otvoreno, što tjera Simona i Kaminu na putovanje zajedno s Yoko u istraživanje pustara površine. Ubrzo se pridružuju borbi protiv "Zvijeri", humanoidnih bića koja teroriziraju ostatke čovječanstva u moćnim robotima zvanim "Naoružani ljudi". Iako se suočavaju s nekim izazovima i neuspjesima, trio se hrabro bori s tim novim neprijateljima zajedno s ostalim preživjelima kako bi povratili površinu, dok polako razotkrivaju misterij veličine galaksije.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat