Nasumično

Seitokai Yakuindomo Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska January 18, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Seitokai Yakuindomo
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Seitokai Yakuindomo Epizoda 2, Watch Seitokai Yakuindomo Epizoda 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Seitokai Yakuindomo always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Seitokai Yakuindomo

生徒会役員共
Ocena 7.61
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2010 Trajanje Epizode: 24 min. per ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 44
Prvog dana srednje škole u ​​nekadašnjoj privatnoj akademiji Ousai za sve devojke, Takatoshi Tsuda zbog neuredne uniforme proziva predsednik studentskog saveta Shino Amakusa. U znak izvinjenja što je odložio Takatoshi-ja za njegov prvi čas - i izjavio da je grupi potrebno muško stanovište kako bi se prilagodilo dolasku dečaka u školu - Shino mu nudi mesto potpredsednika saveta učenika. Iako nerado, Takatoshi se našao imenovan za najnovijeg člana saveta učenika koji još nije ni zakoračio unutar školske zgrade. Takatoshi ubrzo shvata da su i ostali članovi studentskog veća koji su više nego pomalo čudni: predsednik Shino, studiozan i ozbiljan po izgledu, ali zapravo ogroman perverznjak, fasciniran erotikom i neprestano zbija šaljive šale; sekretar Aria Shichijou, koja se možda čini kao tipična zaštićena bogata devojka, ali je podjednako rizična kao i predsednik, ako ne i više; i na kraju, blagajnik Suzu Hagimura, koji se možda ponaša prilično normalno, ali ima telo učenika osnovne škole i krajnje je samosvestan. Okružen ovim živopisnim likovima, novi potpredsednik sada mora da prebrodi neprekidni napad seksualnog humora i ludila.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat