Nasumično

Seitokai Yakuindomo Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska Februar 23, 2023 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Seitokai Yakuindomo

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Seitokai Yakuindomo Epizoda 12, gledajte Seitokai Yakuindomo Epizoda 12. Seitokai Yakuindomo Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Seitokai Yakuindomo

生徒会役員共
Ocena 7.61
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2010 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 13
Prvog dana srednje škole u ​​nekadašnjoj privatnoj akademiji Ousai za sve devojke, Takatoshi Tsuda zbog neuredne uniforme proziva predsednik studentskog saveta Shino Amakusa. U znak izvinjenja što je odložio Takatoshi-ja za njegov prvi čas - i izjavio da je grupi potrebno muško stanovište kako bi se prilagodilo dolasku dečaka u školu - Shino mu nudi mesto potpredsednika saveta učenika. Iako nerado, Takatoshi se našao imenovan za najnovijeg člana saveta učenika koji još nije ni zakoračio unutar školske zgrade. Takatoshi ubrzo shvata da su i ostali članovi studentskog veća koji su više nego pomalo čudni: predsednik Shino, studiozan i ozbiljan po izgledu, ali zapravo ogroman perverznjak, fasciniran erotikom i neprestano zbija šaljive šale; sekretar Aria Shichijou, koja se možda čini kao tipična zaštićena bogata devojka, ali je podjednako rizična kao i predsednik, ako ne i više; i na kraju, blagajnik Suzu Hagimura, koji se možda ponaša prilično normalno, ali ima telo učenika osnovne škole i krajnje je samosvestan. Okružen ovim živopisnim likovima, novi potpredsednik sada mora da prebrodi neprekidni napad seksualnog humora i ludila.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano