Nasumično

Leto 2010

Digimon Fusion

Toei Animation
79 epizode · TV Completed デジモンクロスウォーズ
6.74

Digitalni svijet je u ratnom stanju, a zla Bagra Vojska pokušava prikupiti fragmente Code Crown. Tko uspije sakupiti svih 108 fragmenata, postat će kralj digitalnog svijeta. Zla skupina Digimona, poznata kao Vojska Bagre, odlučna je da se dočepa Kronske krune.

U Digimon Xros Warsu pojavljuje se Taiki Kudou, srednjoškolac koji voli nogomet i koji će se uvijek potruditi da pomogne ljudima u nevolji. Kad jednog dana izađe sa svojim prijateljima Akari Hinomoto i Zenjirou Tsurugi, začuje glas kako doziva pomoć. Istražujući situaciju, susreće Digimona po imenu Shoutmon koji je teško ranjen u obližnjoj uličici. Koristeći snagu čudnog uređaja nazvanog Xros Loader, Taiki uspijeva spasiti Shoutmonov život, ali ga zajedno s Akarijem i Zenjirouom uvlače u Digitalni svijet.

Odlučni da zli Bagra ne dopusti svoj put, Taiki i njegovi prijatelji pridružuju se Shoutmonu i drugim lokalnim Digimonima kako bi formirali vlastitu vojsku poznatu kao Xros Heart. Sada se Xros Heart mora probiti kroz Digital World kako bi prikupio fragmente Code Crown i porazio vojsku Bagra, ali Taiki i njegovi prijatelji nisu jedini ljudi koji su uhvaćeni u ovom ratu čudovišta …

Highschool of the Dead

Madhouse
12 epizode · TV Completed 学園黙示録 HIGHSCHOOL OF THE DEAD
7.18

To se dogodilo iznenada: mrtvi su počeli da ustaju, a Japan je bio bačen u potpuni haos. Dok ova čudovišta počinju da terorišu srednju školu, Takashi Kimuro je primoran da ubije svog najboljeg prijatelja kad ga izgrize i pridruži se redovima hodajućih mrtvaca. Zavetovavši se da će zaštititi Rei Miiamoto, devojku čoveka kojeg je upravo pogubio, za dlaku izbegavaju svoju smrtnu zamku škole, da bi ih dočekalo društvo koje je već palo. Ubrzo, Takashi i Rei bend zajedno sa ostalim studentima putuju kako bi pronašli članove svoje porodice i otkrili šta je izazvalo ovu ogromnu pandemiju. Njima se pridružuje Saeko Busujima, prelepa predsednica Kendo kluba; Kouta Hirano, otaku sa fetišem za vatreno oružje; Saja Takagi, ćerka uticajnog političara; i Shizuka Marikava, njihova vruća školska medicinska sestra. Ali da li će zajednička snaga ovih pojedinaca biti dovoljna da pobedi ovu nemrtvu apokalipsu?

Nurarihyon no Mago

24 epizode · TV Completed Nura: Rise of the Yokai Clan, The Grandson of Nurarihyon, Grandchild of Nurarihyon, ぬらりひょんの孫
7.64

Navodno je duh koji je stajao na čelu noćne parade stotinu demona bio Vrhovni Zapovednik svih čudovišta I gospodar Pandemonijuma, Nurarihjon. Mladi Rikuo potiče iz krvne loze Nurarihjona, i jednom je četvrtinom demon. Uprkos tome što ima sposobnost da komunicira i zapoveda demonima, on ne namerava da nasledi poziciju svog dede, poziciju vođe Nura Klana, već odlučuje da živi normalnim ljudskim životom. Međutim, zajedno sa svojom porodicom i pomoćnicima koji samo čekaju da prihvati nasledstvo, njegov alter-ego “Noćni Rikuo” odlučan je da postane sledeći vođa. Može li se mladi dečak boriti sa svojom sudbinom vođenja noćne parade?

Occult Academy

A-1 Pictures
13 epizode · TV Completed 世紀末オカルト学院
7.08

Priča se vrti oko Maje, ćerke bivšeg upravnika Valdstein akademije i agenta za putovanja kroz vreme Fumiakija Uchide. 2012. godine svet su napali vanzemaljci i putnici kroz vreme su poslati nazad u 1999. godinu kako bi pronašli i uništili Nostradamusov ključ, za koji je Nostradamusovo proročanstvo predviđalo da će doneti apokalipsu. Serija se zatim okreće 1999. godini, gde se Maja vraća na Akademiju s namerom da uništi Akademiju zamenjujući mesto svog pokojnog oca kao direktora. Njen plan je prekinut kada upoznaje Fumiakija i sazna za predstojeće uništenje. Uprkos nepoverenju prema Fumiakiju, oni čine pakt za traženje Nostradamusovog ključa. Da bi pronašli Nostradamusov ključ, vremenski agenti su dobili posebno kreirane mobilne telefone. Kada korisnik pronađe predmet od interesa, misleći da ga uništi i napravi fotografiju, i ako je rezultirajuća slika mirnog sveta, onda je tema Nostradamusov ključ. Suprotno tome, ako subjekat nije Nostradamusov ključ, tada fotografija prikazuje uništenje. Koristeći telefon, Maja i Fumiaki istražuju okultne pojave kakve se događaju u gradu.

Seitokai Yakuindomo

GoHands
13 epizode · TV Completed 生徒会役員共
7.61

Prvog dana srednje škole u ​​nekadašnjoj privatnoj akademiji Ousai za sve devojke, Takatoshi Tsuda zbog neuredne uniforme proziva predsednik studentskog saveta Shino Amakusa. U znak izvinjenja što je odložio Takatoshi-ja za njegov prvi čas – i izjavio da je grupi potrebno muško stanovište kako bi se prilagodilo dolasku dečaka u školu – Shino mu nudi mesto potpredsednika saveta učenika. Iako nerado, Takatoshi se našao imenovan za najnovijeg člana saveta učenika koji još nije ni zakoračio unutar školske zgrade. Takatoshi ubrzo shvata da su i ostali članovi studentskog veća koji su više nego pomalo čudni: predsednik Shino, studiozan i ozbiljan po izgledu, ali zapravo ogroman perverznjak, fasciniran erotikom i neprestano zbija šaljive šale; sekretar Aria Shichijou, koja se možda čini kao tipična zaštićena bogata devojka, ali je podjednako rizična kao i predsednik, ako ne i više; i na kraju, blagajnik Suzu Hagimura, koji se možda ponaša prilično normalno, ali ima telo učenika osnovne škole i krajnje je samosvestan. Okružen ovim živopisnim likovima, novi potpredsednik sada mora da prebrodi neprekidni napad seksualnog humora i ludila.

Shiki

Daume
22 epizode · TV Completed 屍鬼
7.80

Petnaestogodišnja Megumi Shimizu sanjala je o glamuroznom životu u velikom gradu; međutim, njena neočekivana smrt u tihom selu Sotoba označava početak, kako se čini, divlja epidemije koja vruće ljeto pretvara u sezonu krvi i terora. Mladi liječnik po imenu Toshio Ozaki počinje sumnjati u prirodu bolesti i shvaća da da bi otkrio istinu, mora napustiti svoju humanost. U međuvremenu, Natsuno Yuuki, asocijalnu omladinu iz grada, progoni iznenadna Megumijeva smrt i mora shvatiti bol prijateljstva zbog vlastite tragedije. Toshio i Natsuno čine nevjerojatan par dok zajedno rade na spašavanju Sotobe prije nego što se ona pretvori u grad duhova vampira.

Shiki, adaptiran iz horor romana Fuyumija Onoa, nadilazi prosječnu vampirsku priču. Priča tragičnu priču o preživljavanju u svijetu u kojem se ne može lako razlikovati dobro od zla. Napušteni od Boga, Shiki, kako sebe nazivaju vampiri, imaju samo svoju volju za životom dok se sukobljavaju sa strahom od paranoičnih / nevjerničkih seljana. Shiki istražuje granicu koja razdvaja čovjeka od čudovišta.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano