Nasumično

Occult Academy – Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska Septembar 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Occult Academy

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Occult Academy – Epizoda 7, gledajte Occult Academy – Epizoda 7. Occult Academy Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Istražujući žitni krug koji se misteriozno pojavio na periferiji grada, Maja otkriva da je to podvala koju je organizovao Amijev otac, koji želi da Maja vrati izgubljenu strast za okultnim.

Occult Academy

世紀末オカルト学院
Ocena 7.08
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2010 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 13
Priča se vrti oko Maje, ćerke bivšeg upravnika Valdstein akademije i agenta za putovanja kroz vreme Fumiakija Uchide. 2012. godine svet su napali vanzemaljci i putnici kroz vreme su poslati nazad u 1999. godinu kako bi pronašli i uništili Nostradamusov ključ, za koji je Nostradamusovo proročanstvo predviđalo da će doneti apokalipsu. Serija se zatim okreće 1999. godini, gde se Maja vraća na Akademiju s namerom da uništi Akademiju zamenjujući mesto svog pokojnog oca kao direktora. Njen plan je prekinut kada upoznaje Fumiakija i sazna za predstojeće uništenje. Uprkos nepoverenju prema Fumiakiju, oni čine pakt za traženje Nostradamusovog ključa. Da bi pronašli Nostradamusov ključ, vremenski agenti su dobili posebno kreirane mobilne telefone. Kada korisnik pronađe predmet od interesa, misleći da ga uništi i napravi fotografiju, i ako je rezultirajuća slika mirnog sveta, onda je tema Nostradamusov ključ. Suprotno tome, ako subjekat nije Nostradamusov ključ, tada fotografija prikazuje uništenje. Koristeći telefon, Maja i Fumiaki istražuju okultne pojave kakve se događaju u gradu.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano