Nasumično

Occult Academy – Epizoda 13

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Occult Academy

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Occult Academy – Epizoda 13, Watch Occult Academy – Epizoda 13, don't forget to click on the like and share button. Anime Occult Academy always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Mikaze je poražen, ali Bunmei otkriva da je budućnost još uvek nepromenjena. Maja je pozvala Fumiakija, Bunmeijevog mlađeg ja na ceremonije na kraju godine. Bunmei kontaktira budućnost i rečeno mu je da bi susret sa mlađim sobom mogao biti Istinski Nostradamusov ključ. Maja otkazuje otvaranje, izazivajući bes Fumiakijeve majke. Fumiaki odluta sam do Okultne akademije, dok ga majka grčevito traži. Pre Bunmeijevog odlaska, Bunmei nailazi na svoje mlađe ja i dolazi do raskola u tkivu vremena. Fumiaki pokušava da se bori protiv vanzemaljaca, ali je brzo odbačen u stranu. Bunmei zgrabi kašiku koju je njegova majka stavila u Fumiakijev džep i povrati njegove psihokinetičke sposobnosti. Sam se bori sa vanzemaljcima i ulazi u pukotinu da je zatvori, ali ne pre nego što je rekao Maji da se pobrine za svoje mlađe. Rascep nestaje i Maia i Fumiaki odlaze u daljinu. U budućnosti, Majin otac, za kojeg je otkriveno da je još uvek živ i zapovednik Otpora vanzemaljaca, otkriva da se svet promenio. Vraća se svojoj kući, dok se služi Kari, omiljeno Bunmeijevo jelo.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano