Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou – Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska December 8, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou – Epizoda 2, Watch Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou – Epizoda 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou

ぬらりひょんの孫 千年魔京
Ocena 7.96
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2011 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 24
Druga sezona anime serije Nurarihyon no Mago. Mir se vratio u Nura porodicu nakon njihove pobede protiv Šikoku demona, ali isti, nažalost, ne draje dugo. Rjuđi Keikain, Jurin brat, stiže u grad Ukioe donoseći strašne vesti: Hagoromo Gicune, veliki demon koga je jednom zaustavio vrhovni komandant Nurarihjon, se vratio! Treći naslednik, Nura Rikuo sada mora da putuje preko Japana da bi stekao nove moći i saveznike kako bi se suočio sa svojim najmoćnijim neprijateljem!

Komentari

  1. Lol says:

    Kad ce slijedeca epizoda

    1. boringLifee says:

      Biće do kraja meseca 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat