Nasumično

Leto 2011

Dantalian no Shoka

Gainax
12 epizode · Ongoing ダンタリアンの書架
7.24

Pre šest meseci, lord Hju Antoni Disvard, poznat i kao Hjui, izgubio je svog ekscentričnog dedu, gospodina Veslija Disvarda, koji je bio renomirani kolekcionar retkih knjiga. U testamentu njegovog dede piše da, da bi nasledio svoje imanje i sve u njemu, mora preuzeti starateljstvo nad arhivom koja sadrži zabranjeno znanje, i takođe se pobrinuti za misterioznu devojku po imenu Dalijan.

Dok se Hjui smešta u imanje, stari rival njegovog dede dogovara mu sastanak. Dalijan, znajući da je rival Veslijev ubica, prati i otkriva da ubica poseduje Demonsku knjigu — ukletu knjigu koju je Vesli pokušao da zapečati. Kada knjiga dovede njih dvoje u opasnost, Hjui otkriva da su Mistični arhiv Dantalijana i Dalijan jedno te isto, i ona poverava Hjuiju ključ za otključavanje znanja pohranjenog u njoj. Zajedno, Dalijan i Hjui zapečate knjigu i tako započinje malo verovatno partnerstvo dok rešavaju misterije izazvane drugim Fantomskim knjigama.

Natsume Yuujinchou San

Brain's Base
13 epizode · TV Completed Natsume's Book of Friends Season 3, Natsume Yuujinchou Three, Natsume Yuujinchou 3, Natsume Yujincho 3, 夏目友人帳 参
8.60

Natsume Yuujinchou San prati Takaši Natsumea, dečaka koji može da vidi youkaije. Natsume i njegov telohranitelj Madara, nadimka Njanko-sensei, nastavljaju svoju potragu za oslobađanjem youkaija iz njihovih ugovora u „Knjizi prijatelja“.

Natsume se pomiri sa sposobnošću da vas vidi i prestaje da o tome razmišlja kao o prokletstvu.

Kako provodi više vremena sa svojim ljudima i youkai prijateljima, shvata koliko ih oboje ceni i odlučuje da ne mora da bira između duha i ljudskog sveta da bi bio srećan.

No.6

Bones
11 epizode · TV Completed NO.6[ナンバー・シックス]
7.59

Prije mnogo godina, nakon završetka krvavog svjetskog rata, čovječanstvo se sklonilo u šest gradova-država koji su bili mirni i savršeni … barem na površini. Međutim, Shion – elitni stanovnik grada-države broj 6 – stekao je novu perspektivu svijeta u kojem živi zahvaljujući slučajnom susretu s tajanstvenim dječakom Nezumijem. Pokazalo se da je Nezumi samo jedan od mnogih koji su živjeli u pustoj pustoši izvan zidova navodne utopije. No, unatoč saznanju da je drugi dječak bjegunac, Shion ga je odlučio primiti na noć i zaštititi ga, što je rezultiralo drastičnim posljedicama: zbog njegovih postupaka Shion i njegova majka izgubili su status elite i preseljeni su drugdje, i počela se davati na znanje tamnija strana grada.

Sada, dugo nakon njihovog prvog sastanka koji je promijenio život, Shion i Nezumi napokon su ponovno okupljeni – bivša elita i dječak u bijegu upravo će krenuti u avanturu koja će s vremenom otkriti potresne tajne Broj 6.

Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou

Studio Deen
24 epizode · Completed ぬらりひょんの孫 千年魔京
7.96

Druga sezona anime serije Nurarihyon no Mago. Mir se vratio u Nura porodicu nakon njihove pobede protiv Šikoku demona, ali isti, nažalost, ne draje dugo. Rjuđi Keikain, Jurin brat, stiže u grad Ukioe donoseći strašne vesti: Hagoromo Gicune, veliki demon koga je jednom zaustavio vrhovni komandant Nurarihjon, se vratio! Treći naslednik, Nura Rikuo sada mora da putuje preko Japana da bi stekao nove moći i saveznike kako bi se suočio sa svojim najmoćnijim neprijateljem!

Sekaiichi Hatsukoi

Studio Deen
24 epizode · Completed Sekai Ichi Hatsukoi - World's Greatest First Love, Sekai-ichi Hatsukoi, Sekai'ichi Hatsukoi, World's Greatest First Love, 世界一初恋 TV
7.71

Nakon što je morao da se nosi sa ljubomorom svojih saradnika zbog rada pod očevim imenom, ponosni književni urednik Ricu Onodera je odlučan
da sredi stvari. Napušta posao u očevoj izdavačkoj kući i prelazi u Marukava Publishing. Ali umesto da bude stavljen u njihov književni odsek, Ricu radi kao
početnik urednik mange u odeljenju za uređivanje “Emerald”, timu koji radi po izuzetno skučenim rasporedima kako bi ispoštovao rokove. Tamo se Ricu upoznaje sa ozloglašenim
glavnim urednikom Masamuneom Takanom, upornim čovekom koji teži rezultatima.

Usagi Drop

Production I.G
11 epizode · TV Completed Bunny Drop, Usagi Drop, うさぎドロップ
8.43

Daikichi Kavachi je 30-godišnji neženja koji radi ugledan posao, ali inače besciljno luta životom. Kada deda iznenada preminu, vraća se u porodičnu kuću da mu oda počast. Po dolasku u kuću upoznaje misterioznu mladu devojku po imenu Rin koja je, na Daikichijevo zaprepašćenje, vanbračna ćerka njegovog dede! Stidljiva i nepristupačna devojčica smatra se sramotom porodice, a očetova rođaci su je odbacili, a svi su odbili da se brinu o njoj nakon njegove smrti. Daikichi, ljut zbog njihove hladnoće prema Rin, najavljuje da će je primiti – uprkos činjenici da je mlad, samac bez prethodnog iskustva u brizi o deci. Usagi Drop je priča o Daikichijevom putovanju kroz očinstvo dok odgaja Rina svojom nežnom i nežnom prirodom, kao i istraživanjem topline i međusobne zavisnosti koje su u srcu srećne, bliske porodice.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano