Nasumično

Kobayashi-san Chi no Maid Dragon Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska Avgust 19, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Miss Kobayashi’s Dragon Maid (Kobayashi-san Chi no Maid Dragon)

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Kobayashi-san Chi no Maid Dragon Epizoda 6, gledajte Kobayashi-san Chi no Maid Dragon Epizoda 6. Miss Kobayashi’s Dragon Maid (Kobayashi-san Chi no Maid Dragon) Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Miss Kobayashi’s Dragon Maid (Kobayashi-san Chi no Maid Dragon)

Miss Kobayashi's Dragon Maid, The maid dragon of Kobayashi-san, 小林さんちのメイドラゴン
Ocena 8.01
Status: Ongoing Studio: Datum Izlaska: 2017 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV
Gospođica Kobajaši je prosečna kancelarijska radnica koja sama u svom malom apartmanu živi dosadan život. Sve dok ne spasi život ženskom zmaju koji je u nevolji. Zmaj po imenu Toru ima sposobnost da se magično transformiše u neodoljivu ljudsku devojku (doduše sa rogovima i dugačkim repom), koja će učiniti sve kako bi se odužila, sviđalo se to gospođici Kobajaši ili ne.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano