Nasumično

Kobayashi-san Chi no Maid Dragon Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska July 21, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Miss Kobayashi’s Dragon Maid (Kobayashi-san Chi no Maid Dragon)
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Kobayashi-san Chi no Maid Dragon Epizoda 2, Watch Kobayashi-san Chi no Maid Dragon Epizoda 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Miss Kobayashi’s Dragon Maid (Kobayashi-san Chi no Maid Dragon) always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Miss Kobayashi’s Dragon Maid (Kobayashi-san Chi no Maid Dragon)

Miss Kobayashi's Dragon Maid, The maid dragon of Kobayashi-san, 小林さんちのメイドラゴン
Ocena 8.01
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2017 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime
Gospođica Kobajaši je prosečna kancelarijska radnica koja sama u svom malom apartmanu živi dosadan život. Sve dok ne spasi život ženskom zmaju koji je u nevolji. Zmaj po imenu Toru ima sposobnost da se magično transformiše u neodoljivu ljudsku devojku (doduše sa rogovima i dugačkim repom), koja će učiniti sve kako bi se odužila, sviđalo se to gospođici Kobajaši ili ne.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat