Nasumično

Kengan Ashura – Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska Oktobar 10, 2020 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Kengan Ashura

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Kengan Ashura – Epizoda 4, gledajte Kengan Ashura – Epizoda 4. Kengan Ashura Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Kengan Ashura

ケンガンアシュラ
Ocena 7.48
Status: Ongoing Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: , , Vrsta: TV Epizode: 36

Poslovni dogovori se obično sklapaju putem sastanaka i ugovora; ali u svetu Kengan Ashura preduzeća pribegavaju drugim načinima donošenja odluka: angažovanjem gladijatora. Kengan Ashura Jabaka Sandrovich prikazuje svet prepun akcije, nasilja i borilačkih veština - onaj u kome su se moćni gladijatori borili u velikim arenama od perioda Edo da rešavaju sporove bogatih preduzeća i trgovaca.

Ouma Tokita, koji nosi nadimak „Ašura“, borac je koji pokušava da se dokaže kao najjači. Hideki Nogi, član grupe Nogi, unajmljuje Oumu da se bori za njega i svojim menadžerom postavlja Kazuo Jamashitu, prosečnog sredovečnog čoveka. Dvojac je bačen u borbe koje je organizovalo Udruženje Kengan. Njihovo putovanje biće puno nemilosrdnih borbi sa ostalim borcima koji teže istom cilju. Da li imaju ono što je potrebno da bi bili najbolji?

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano