Nasumično

Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru – Epizoda 5

Serijal Sub Datum Izlaska Januar 21, 2022 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru (Run with the Wind)

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru – Epizoda 5, gledajte Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru – Epizoda 5. Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru (Run with the Wind) Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru (Run with the Wind)

風が強く吹いている
Ocena 8.41
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2018 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Epizode: 23 Direktor:

Nekadašnji trkač iz više srednje škole Sendai Đosei, Kakeru Kurahara, nakon krađe beži iz prodavnice. Otresajući se svog progonitelja, nailazi na Haiđija Kijosea, još jednog studenta sa njegovog univerziteta. Haiđi je impresioniran Kakeruovom agilnošću i ubeđuje ga da živi u Čikusei-sou, oronulom stanu u kome Haiđi živi zajedno sa još osam učenika. Pošto je izgubio ceo depozit za stan u mahjong paroli, Kakeru nevoljno prihvata ponudu.

Međutim, Haiđi otkriva tajnu tokom Kakeruove žurke dobrodošlice: stan je zapravo spavaonica atletskog kluba Kansei Univerziteta. On otkriva svoj krajnji cilj, odnosno učešće na Hakone Ekidenu—jednoj od najistaknutijih univerzitetskih maratonskih štafetnih trka u Japanu. Nažalost, svi podstanari osim Haiđija i Kakerua su potpuni amateri u trčanju. Što je još gore, niko od podstanara nije ni blizu zainteresovan da bude umešan u Haiđijev smešni plan! Sa samo nekoliko meseci pre kraja roka, hoće li će student četvrte godine uspeti da ih ubedi u suprotno i ostvari svoj nedostižni san o trčanju na Hakone Ekidenu?

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano