Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru – Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska January 10, 2022 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru (Run with the Wind)
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru – Epizoda 1, Watch Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru – Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru (Run with the Wind) always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru (Run with the Wind)

風が強く吹いている
Ocena 8.41
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2018 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 28 Direktor:

Nekadašnji trkač iz više srednje škole Sendai Đosei, Kakeru Kurahara, nakon krađe beži iz prodavnice. Otresajući se svog progonitelja, nailazi na Haiđija Kijosea, još jednog studenta sa njegovog univerziteta. Haiđi je impresioniran Kakeruovom agilnošću i ubeđuje ga da živi u Čikusei-sou, oronulom stanu u kome Haiđi živi zajedno sa još osam učenika. Pošto je izgubio ceo depozit za stan u mahjong paroli, Kakeru nevoljno prihvata ponudu.

Međutim, Haiđi otkriva tajnu tokom Kakeruove žurke dobrodošlice: stan je zapravo spavaonica atletskog kluba Kansei Univerziteta. On otkriva svoj krajnji cilj, odnosno učešće na Hakone Ekidenu—jednoj od najistaknutijih univerzitetskih maratonskih štafetnih trka u Japanu. Nažalost, svi podstanari osim Haiđija i Kakerua su potpuni amateri u trčanju. Što je još gore, niko od podstanara nije ni blizu zainteresovan da bude umešan u Haiđijev smešni plan! Sa samo nekoliko meseci pre kraja roka, hoće li će student četvrte godine uspeti da ih ubedi u suprotno i ostvari svoj nedostižni san o trčanju na Hakone Ekidenu?

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat