Nasumično

Kanon – Epizoda 24

TV Sub Datum Izlaska Novembar 9, 2020 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Kanon (2006)

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kanon – Epizoda 24, Watch Kanon – Epizoda 24, don't forget to click on the like and share button. Anime Kanon (2006) always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Dogodi se čudo i svako se izleči od svoje bolesti ili povrede. Mai, Saiuri i Shiori se vraćaju u školu, dok se Akiko vraća kući. U zapanjujućem otkriću, Akiko otkriva Iuichi događaje nakon Aiine nesreće i Iuichi je konačno pronalazi kako leži u komi u bolnici. Kako vreme prolazi, svi nastavljaju sa svojim životima, ali Iuichi se i dalje drži nade da će se na kraju probuditi. Međutim, još uvek mu nedostaje poslednji deo njegove slagalice, pre nego što Aiu zaista završi život u snu. Na kraju, Aiu se budi i dalje je zajedno sa Iuichi. Neposredno pred zatvaranje kredita, može se videti poznata lisica kako prolazi tik iza panja, pomalo zamućena u pozadini.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano