Nasumično

Kanon – Epizoda 17

TV Sub Datum Izlaska Novembar 9, 2020 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Kanon (2006)

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Kanon – Epizoda 17, gledajte Kanon – Epizoda 17. Kanon (2006) Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Dolaskom Šiorijevog rođendana, Juiči odlučuje da će pokušati da učini što više za nju, dok ona još uvek ima vremena. Nedelju dana pre rođendana, Shiori dobija dozvolu od svog lekara da pohađa školu tokom preostale nedelje, baš kao i redovni učenik. U međuvremenu, Kaori i dalje insistira da je izbegava i upozorava Iuichi da Shiori možda neće preživeti dugo nakon što joj prođe rođendan.

Kanon (2006)

カノン (2006)
Ocena 8.02
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2006 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 24

Kao malo dete, Aizava Juichi je često posećivao svog rođaka u gradu; međutim, dogodilo se nešto drastično da ga udalji dugih sedam godina. Sada se vraća Iuuichi, njegova sećanja na te dane jednostavno su nestala.

Smjestivši se u zimski grad, Iuuichi nailazi na nekoliko mladih djevojaka, koje su sve povezane s njegovom prošlošću. Kako se sprijatelji s njima i nastavlja interakciju s njima, davno zaboravljena sećanja iz njegovog detinjstva počinju da izranjaju na površinu...

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano